[s]Szpilki+nakrętki do Alu M12x1,5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie.Kpl.(16 szt.)Szpilki-długość 70 mm zrobione ze śrub o twardości 10,9+nakrętki(nówki sztuki) szczególnie zalecane do felg aluminiowych,w zależności od zapotrzebowania mogą być przelotowe lub pełne .Cena:110zł+przeszyłka ok 7zł.

Pozdrawiam...

[ wiadomość edytowana przez: _radosny_ dnia 2006-12-01 00:25:17 ]

nie bede sie moze wypowiadal ale ten temat juz byl pare razy poruszany i ta cena jest troszke....no wiadomo ocb

No wiesz...Jeżeli dla Ciebie cena jest za wysoka to zawsze możesz kupic sobie zwykłe nakrętki ze szpilkami za 80pln(np.od Krzyhoo)

Cytat:
2006-12-01 19:39:06, _radosny_ pisze:
No wiesz...Jeżeli dla Ciebie cena jest za wysoka to zawsze możesz kupic sobie zwykłe nakrętki ze szpilkami za 80pln(np.od Krzyhoo)

No za kawalek gwintu bez przetoczenia.
Porownaj sobie z tym:
Szpilki po 4,50 szt
Nakretki po 2.85 zl

To jakby nie liczyc 117,6. O tym ze sa profi nie wspominam nawet.

dokladn ie mialem to wkleic...tyle ze chyba inne nakretki wziales, z tymi co ja mam wychodzi 110 pln za 16 sztuk... i chyba wole profi bimmeci niz srubki niewiadomego pochodzenia a cena ta sama

"profi Bimmeci"-szpilki są ok,ale nakrętki...???Sory ale dla mnie jakiś tandetny ocynk nie jest profi...

no ja tam nie wiem co nazywasz tandetnym ocynkiem, ale mam juz te nakretki ponad pol roku i nie zauwazylem na nich najmniejszych sladow zuzycia ale EOT bo nic nie sprzedaz