[s] wszystkie czesci bmw e30

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Blacharka mechanika itp, silnik 2.0 i 2.7 na czesci. Pytac tutaj a odpisze

mnie by interesowala tylna klapa w jakim jest stanie i mcpersoy i tyly zawiac

tylna klapa zadnej rdzy, z tym spoilerkiem takim oryginalnym, kolor bialy ale byla chyba malowana.
mcpersony tzn?caly przod bys chcial? tylny zawias: amorki raczej do dupy, lozyska zmieniane, wachacze proste, szczeki i bebny ok.

Napisz mi ile by kosztowal dol od 2.7 i czapka 2.0Pozdrawiam

co juz zes zajezdzil padlo?

-----------------
http://plepleple.pl

mozna tak powiedziec.

1 ofiara zimy?

nie, troszku sie popieprzylo w silniku a ogolny stan tez nie jest za dobry wiec na zyletki.

Silnik M20? Głowica pękła?

w sumie to jeszcze nie wiem dokładnie, jutro będe rozbierał to padło,alecoś wgłowicy bo najpierw palił na 5 garow pozniej na 4 pozniej zdechł.obstawiam coś z zaworami itp, te silniki są zjebane bo sie wycierają tepopychacze od zaworów, koniki czy jak tam zwą w głowicy.

niewiesz czy sonda w 2.0 jest taka sama jak 1.8is? jak tak to ile cenisz?

nie mam pojęcia, pozatym ja mam sonde od 1.6

bullit, caly 2.7 za 500zł. z glowica mozna sie dogadac.

Ludziska bracco chcecie bo juz rozlozona stoi

toki najprawdobodobniej beda mi potrzebne 2 albo 3 korbki do szyb, masz?

Toki: w 4 cylindrach w M40 1.8 i 1.6 wycieraja sie koniki i wałek, bo silnik jest ustawiony pod zbyt duzym kontem i brakowało mu smarowania- dlatego moj 1,8 słychac jak diesla .
w 6 cyl. ten problem nie wystepował- (opinia mechanikow)
PS: czyzbys za duzego boka zapiął na pierwszym sniegu?

zaklepuje caly konkretny uklad wtryskowy z 2,7 ETA (kolektor z wtryskami, wiazka, komp, pompa paliwa, wtryskiwacze z listwa i regulatorem cisnienia, wszystekie czujniki itd. Napisz ile za to chcesz i jak mozesz to przy demontazu opisz (np oklejajac koncowki wiazki tasma papierowa) co jest od czego zebym dal sobie rade z poskladaniem tego w calosc Mam e21 z wsadzonym 2,7 tyle ze brakuje mi do tego kompletnego dolotu(na solexie z 2,0 pali straszne ilosci paliwa a z K-jetem ponoc nie bardzo chce wspolpracowac)

kosa a nie chcesz calego silnika? 500zl moze cos sie upusci. jebniety przeplywomierz i pompa wody.

fryzjer,mam tylko jedna już

ja ja ja ja ja potrzebuje

toki rzygaj zamek schowka ile wolasz :>?

Cytat:
2006-11-08 15:37:57, toki pisze:
kosa a nie chcesz calego silnika? 500zl moze cos sie upusci. jebniety przeplywomierz i pompa wody. fryzjer,mam tylko jedna już

hmm

mowiac szczerze zalezy ile daloby sie upuscic, bo wlasciwie caly mi specjalnie potrzebny nie jest a [pieniadze trzeba oszczedzac, bo rekin wymaga sporego wkladu finansowego (wlasciwie to dwie dobrze rzeczy w tym aucie to silnik i papier... pomysl ile za wtrysk bez silnika a ile za silnik z wtryskiem i bedziemy myslec.

nikt nie chce jej w calosci.

wpisywac mi sie tutaj! kto co chce i ile daje hajsu. tylko realne propozycje prosze. ja tam sie potrafie dostosowac.
p.s. z czego jest zrobiony blok w bmw? alu, zeliwo jakies?