Hurra, wreszcie będę na swoim!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wprawdzie to nie Łada ale też się pochwalę - od wczoraj wraz z moją Ela jesteśmy posiadaczami własnego mieszkania!!!!!!! Ładniutkie 61,5 m2 w Cieszynie, M-4 w porządnym stanie, tzn do pomalowania i ew. adaptacji pod swoje wizje

No to gratulacje i powodzenia !

tez sie przyłącze do gratulacji , ale swoja droga to cie nosi po polsce

Blisko masz teraz do Czech na piwko
Gratki!

to jaki ten adres na ta parapetówke ??

no to gratuluje!
Metraz podobny do mojego
A to dopiero poczatek.... teraz poraz zbierac na domek, i sie budowac panie, budowaaac
i padac na ryj jak ja

Gratulacje Andrzej A jakie budownictwo - wielka plyta czy cos nowoczesniejszego?

Cytat:
2006-11-08 13:07:44, Leszek_Gdynia pisze:
Gratulacje Andrzej A jakie budownictwo - wielka plyta czy cos nowoczesniejszego?

Niestety , płyta (schyłek) - rok oddania do użytku 1990. Ale spółdzielnia prężna, działa aktywnie, właśnie ocieplaja i odnawiaja elewacje, na wiosne robia balkony, a blok prezentuje się o niebo lepiej niż ten w którym mieszkam obecnie (rok 1991). Za to mieszkanie praktycznie po remoncie - panele, płytki, nowe okna, drzwi antywłamaniowe Gerda, nowe mebele w kuchni wraz z zabudowana kuchenka itp. a do tego cena bardzo rozsądna więc zastanawialiśmy się całą godzinę

Wiezowiec czy blok - bo zapomnialem zapytac? No i jaka okolica, sasiedzi?

Andzrej,a sorry ze spytam - ile za metr?
Pytam z ciekawosci, bo u nas bloki dochodza juz do 3000/m, podczas gdy rok temu, lekko przeplacajac dawalem 2300/m.
oczywiscie, jesli chcesz to zachowac dla siebie, uszanuje to....

ceny mieszkan lekko wariuja.... u nas normalnie ludziska licytuja sie, jak jest fajna chata. Umawiasz sie, jedziesz z zaliczka, a na miejscu dowiadujesz sie, ze ktos wlasnie zaoferowal 2000 wiecej. Wiec dodajesz tysiaka, a za 2 godziny chata kosztuje juz 5000 drozej, niz rano. total po prostu.

Gratulacja Andrzejku ! Nie ma to jak na swoim !
A jesli będziesz potrzebował jakiejś pomocy z branzy podłóg- to daj znać - postaram się pomóc. Moge do Cieszyna zawsze zajechać
Paweł

Witam
Andrzeju - gratulacje

Również chciałbym pogratulować,
a jednocześnie nie ukrywam, że też chciałbym mieć już swoje mieszkanko. No ale może za lat kilkanaście

Witam!
I ja dołącze sie do gratulacji

gratulation.. ja o tym nawet nie maze narazie

Cytat:
2006-11-08 19:30:56, arii82 pisze:
Również chciałbym pogratulować, a jednocześnie nie ukrywam, że też chciałbym mieć już swoje mieszkanko. No ale może za lat kilkanaście

bedzie szybciej jesli odlozysz zakup 110

Okolica spokojna, 4 piętro w czteropiętrowcu (ale dach porządnie zabezpieczony ), śliczny widok na stary Cieszyn i góry. Cena - grubo poniżej 2 tysięcy za meterek

qchnia... a w Wawie 5-7 klocków za metr.

No to pogratulować, pogratulować, wielki to dziś luksus mieszkanie na własność.
DEx

Cytat:
Cena - grubo poniżej 2 tysięcy za meterek

ja pitole.... u nas za tyle w zapyzialej kamienicy nie kupisz... a tu blok nie majacy nawet 20 lat.......

Toteż była szybka decyzja