11.11.2006 Superoes Tor Kielce

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ktos sie wybiera na superoes w sobote??
Trasa

witam....
prawdopodobnie sie wybieram.... jak uda mi sie w pracy pozamieniac.... startowales juz tam....????? jak wyglądają próby...??? jeste PKC...?? itp...pozdro

organizacja wyglada tak: start na znak sedziego i lecisz trase zaznaczona na mapce, meta jest lotna, kilkanascie metrow za meta jest kiosk sedziow gdzie podbijasz karte

generalnie sa 3 przejazdy pktowane, wczesniej jest taki jeden zapoznawczy, w tym roku po wszystkich jazdach mozna bylo sobie jeszcze sie wypuscic w jeszcze jedno kolko ( ale to jest uzaleznione od tego czy nie ma burdelu na torze )

generalnie polecam, fajna impra

bardzo podobnie jak ostatnio... przybede...mam misje- zloic wszystko co ma kola i kolor zolty

Cytat:
2006-11-06 20:59:28, rallyman pisze:
bardzo podobnie jak ostatnio... przybede...mam misje- zloic wszystko co ma kola i kolor zolty

Co impreza to inna grozba

Cytat:
2006-11-06 22:41:39, 5Turbo pisze:
Co impreza to inna grozba

Spoko oko -sie okaze

Cytat:
2006-11-06 23:47:24, rallyman pisze:
Spoko oko -sie okaze

Wyprzedz mnie chodz na 1 przejezdzie bo wole gonic niz uciekac wtedy popelniam mniej bledow

Spoko- na 1 przejezdzie pozwole Ci zrobic lepsiejszy czas ode mnie

niestety i tym razem nie będzie możliwości....
może nast. razem uda mi sie tam fiatem pokazać

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2006-11-07 07:40:53, mar125 pisze:
niestety i tym razem nie będzie możliwości.... może nast. razem uda mi sie tam fiatem pokazać

mar, przyjedz w niedziele do dobczyc!

dzieki za wszelkie info.... juz zaczynam kombinowac wolne i HAJS od sponsorów.....pozdro.... aaaaaaa bym zapomnial...o której start..?? mam do przejechania kolo 150-160 kilosów.... jest jakas stonka juz oficjalna......??????? pozdro

www.superoes.wkielcach.pl/
www.scyzzor.com

[ wiadomość edytowana przez: eLMo126 dnia 2006-11-07 14:57:41 ]

a ja zapodam cosik takiego
http://www.automobilklub.kielce.pl/

thx za info..

flapjck1 klub mini wybiera sie na kielce??

Cytat:
2006-11-08 13:52:38, 5Turbo pisze:
flapjck1 klub mini wybiera sie na kielce??

tym razem nie
miniaki juz albo remonty przechodza albo pochowane w garazu, moj niby jezdzi alem bezrobotny wiec kase oszczedzam

milej zabawy

Kurde dzisiaj wlasnie przed chcwila sie dowiedzialem ze nie ma juz miejsc wolnych duzo jest chetnych i zastanawiaja sie czy nie zrobic tylko 2 przejazdow... ja jutro z rana bede dzwonil, co prawda jescze nie wyslalem zgloszenia, no ale jak mi sie uda wbic i sie okaze ze naprawde beda dwa przejzdy to nawet nie bede dupy tam ruszal...

powodzenia panie 5Turbo, tak co zlejesz dupe wszystkiemu co ma 2 i 4 gary

Wrocilem.
zrobilem 2/12 w klasie i 26/68 w generali
Nie bede chamski i nie ebde nikomu teraz dogadywal i mowil kto sie odgrazal ciezko na forum i rady nie dal
Bylo dosyc fajnie ale trasa byla tym razem bardziej techniczna niz szybka... prawde mowiac bylem nastawiony na deszczyk i sliska nawierzchnie a tu dzolk-ale dalismy rade

Cytat:
2006-11-11 21:28:46, rallyman pisze:
Wrocilem. zrobilem 2/12 w klasie i 26/68 w generali Nie bede chamski i nie ebde nikomu teraz dogadywal i mowil kto sie odgrazal ciezko na forum i rady nie dal

Ale kto sie odgrazal bo chyba nie ten watek czytam Gratuluje drugiego placu. W klasie 1 byly 4 auta i przeniesli nas do klasy 2 o pojemnosci do 1300. Braklo 0.44 sek do swifta gti i 3,5 sek do rallymana. Organizator wnioskowal o przyznanie pucharu za 1 miejsce chociaz w klasie 1 jednak zss nie zgodzil sie. Z ciekawszych wynikow. 2 czas w klasie 2 1,5 sek do Jurka Nowakowskiego v-ce ms polski w klasie HS i Hs-2000 w wyscigach gorskich startujacego BMW oraz cale stado Subaru za mna. Impreza bardzo techniczna, pierwszy raz tak kreto bylo. W generalce bylem 34 bodajze.

[ wiadomość edytowana przez: 5Turbo dnia 2006-11-12 10:12:09 ]