[ot]zamienniki pomp paliwa dostepne w sprzedazy - czy warto?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kto mial z czyms takim doczynienia? nowka oryginalna kosztuje w aso 1000 dajmy na to, na allegro oge kupic za ok 200 z 12 miesieczna gwarancja. warto? bedzie to dzialac? korzystal ktos kiedys z czegos takiego>?

Cytat:
2006-11-18 18:02:27, 3zeR_MDS pisze:
kto mial z czyms takim doczynienia? nowka oryginalna kosztuje w aso 1000 dajmy na to, na allegro oge kupic za ok 200 z 12 miesieczna gwarancja. warto? bedzie to dzialac? korzystal ktos kiedys z czegos takiego>?

tak. w tds'ie zamienniki za 300-400zł padały co jakies 12-16 miesięcy..teraz jest używka orginalna,zobaczymy...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2006-11-18 18:40:15, mar125 pisze:
tak. w tds'ie zamienniki za 300-400zł padały co jakies 12-16 miesięcy..teraz jest używka orginalna,zobaczymy...

czyli stawiac na oryginalne uzywki? moja pompa oryginalna nigdy nie wymieniana z tego co widze wiec dozyla prawie 17 lat....moze warto kupic uzywany oryginal?

fryzjer ale ty i tak na gazie jezdzisz wiec pompka ci jest potrzebna tylko do zapalania tak ??? w takim wypadku to mysle ze wytrzyma troche dluzej niz u mara,

pompki w tds'ie sa bardzo wyczulone na braki paliwa

Cytat:
2006-11-20 12:34:09, CarvMachine pisze:
pompki w tds'ie sa bardzo wyczulone na braki paliwa

pompka w tds jest pompką wspomagającą,jej praca jest potrzebna tylko przy niskim poziomie paliwa więc od tego jest,jak dupa od srania

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2006-11-20 13:33:40, mar125 pisze:
pompka w tds jest pompką wspomagającą,jej praca jest potrzebna tylko przy niskim poziomie paliwa więc od tego jest,jak dupa od srania

wiem, ale sam wielokrotne mowiles jest smarowana paiwem i cos w baku musi byc

Cytat:
2006-11-20 14:40:09, CarvMachine pisze:
wiem, ale sam wielokrotne mowiles jest smarowana paiwem i cos w baku musi byc

cóż,dłuuugo myślałem ze auta na 'rope' pojadą na powietrze...ale nie daje rady niestety

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek