| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2006-11-19 19:06:47 czeka nas rto samo wiec chetnie tez się dowiem |
stiopa46 TOYOTA MANIAK avensis SZCZECIN | 2006-11-19 22:12:42 a czy nie jest ta szyba wklejana uszczelka to tylko ozdoba chyba ze jest zniszczona to w mojm kadecie z 85 szyby byly wklejane |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-11-20 10:02:18 dwa razy miałem szybę wymienianą i nie potrzeban była uszczelka , cały czas mam tą samą , a wiem ze ta sama bo kiedys mi kamień ją naderwał w jednym miejscu i ją podklejałem i nadal jest klejona w tym miejscu pozatym w Cari jak w wiekszosci aut szyba jest wklejana , uszczelka jest niedosc ze dla ozdoby to jeszcze po to zeby zakryc szczelinę pomiedzy szybą a słupiekim |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-11-20 11:24:20 ja polecam szybkę z pasem przyciemniającym u góry w lecie duzo pomaga a lepsze jak te naklejane pasy co niektórzy naklejają jest jak ja wymieniałem to dodatkowo taka szyba drozsza była o 20zł , mnie szyba wyniosła 300zł. z montazem , jakiejs włoskiej firmy podobno jede z bardziej trwałych z tego co wtedy sie orientowałem i kilka osób je załozyło i zadowoleni są miałem do wybory pomiedzu Pilkingtonem a własnie tą i wygrała ta poniewaz własnie ten pas miała |