Smack that

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Doszlismy do poziomy czwartego , polecielismy p0o bandzie i jest po zawodach. Zapijacze tez procentowe.

Lo matko-do tej pory pali mnie geba po tym shocie z trupia czaszka-ten kielich z chili byl masakratorem. Swoja droga klubowe zycie w Anglii i zwyczaje tu panujace rozwalaja mnie na kazdym kroku. Ludzie pijacy piwo z buta, Murzyn w bialej koszuli w toalecie myjacy ludziom rece i dajacy tiktaki, ochroniarze ktorzy nie chcieli mnie wpuscic do lokalu bo mialem bialo-czerwona kurtke i inne takie zwyczaje

Ale o co chodzi ? Jestescie tam razem w tej Angoli i podpitoliliscie menu z knajpy czy jak ?

He he Seru widze ze jestes jeszcze pod wrazeniem "wielkiego Swiata" ale spoko szybko minie, tam jest kupa, oprocz kasiory jest wielka kupa...

Cytat:
2006-12-01 13:28:15, borysirl pisze:
Ale o co chodzi ? Jestescie tam razem w tej Angoli i podpitoliliscie menu z knajpy czy jak ? He he Seru widze ze jestes jeszcze pod wrazeniem "wielkiego Swiata" ale spoko szybko minie, tam jest kupa, oprocz kasiory jest wielka kupa...

ojjjjjjjjjj dobrze mówisz borys, dobrze mówisz, mówisz dobrze
tylko kasa lepsza, tak to kupa z włosem

Cytat:
2006-12-01 14:20:54, piter_s1 pisze:
ojjjjjjjjjj dobrze mówisz borys, dobrze mówisz, mówisz dobrze tylko kasa lepsza, tak to kupa z włosem

Potwierdzam