Jest jeszcze jedno 131!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
to wlasciwie jest proba,bo dopiero sie zarejestrowalem

[ wiadomość edytowana przez: andrzej131 dnia 2006-11-12 18:47:33 ]

No brawo

witam wszystkich.mam 131s.'76 rocznik prawdopodobnie.1,6 ohv,narazie wystarcza,chociaz po poprzednim 2,0dohc[wspomnienie] troche za malo.ale,ze ma gaz to przynajmniej stac na dojezdzanie do pracy

jak sie troche doszkole to wrzuce jakies foto.pozdro

Jaki stan, jaki kolor?

szary metalic.taki pozostal po poprzednim wlascicielu.pierwotnie byl granatowy

a stan jak dla mnie jest za....sty!chociaz remontow chyba nigdy nie bedzie konca!

Aha, no to gratuluję I pozdrów ode mnie Kononowicza, skoro jesteś z Łajtstoku

do bialego mam ok 40 km.+-.wez mi wytlumacz jak sie zdjecia w

stawia w profilu.a kononowicz jest spoko chyba

cala polska ma ubaw.drugi lepper

Na tym forum
JEst wszystko ślicznie wytłumaczone, jak wstawić fotki. Przeczytaj i czym prędzej skorzystaj

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2006-11-13 22:09:41 ]
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

[ wiadomość edytowana przez: andrzej131 dnia 2006-11-18 15:35:40 ]

Andrzej 131 to jeszcze takie małe info: na dole każdego swojego postu masz przycisk edycja i kasowanie postu-ich też używaj bo takie kwiatki jakie powklejałeś zdenerwują kilka osób na tym forum (mówię o tej ogromnej grafice ze screenshotem forum)

Jeśli chodzi o Twoje 131-fajnie wygląda ale ktoś mu pozmieniał zderzaki, grill i lusterka na nowsze także trochę od Speciala odbiega ale i tak jest bardzo ładny. Tylna kanapa też jest od supermirafiori jeśli się nie mylę. Wygląda na okaz, którym mało interesuje się ruda (choć sądząc po kolorze jest po remoncie budy). Daj więcej fotek

(jeszcze) Mojego możesz pooglądać -Tutaj-

Pozdro

troche tu posprzątałem....
ładna Mirka

dzieki za wyrozumialosc.
prawda jest taka,ze narazie jestem do tyłu wsprawach komputerowych itp.....,ale poprawki sa oczywiscie mile widziane!
wiec tak:to jest 131s[raczej byl ]zderzaki i atrapa od diesla'83.takie akurat byly do dostania.buda malowana procz dachu[mala stluczka ],ale kolor juz taki byl jak go kupilem,teraz koncze robic zawieszenie i zostaje podloga,
no i jak dojde do wprawy to bede wstawial zdjecia jak profesjonalista

w ramach cwiczeń wrzuć zdjęcie Tyłek 131 I modelu, to najładniejszy tył samochodu jaki widziałem Chyba, ze jakiś łobuz zmienił lampy na późniejsze...

duży format

Musisz przyjechać nim do wawki, jestem ciekaw, jak nasze dwie będą wyglądały obok siebie - są identyczne

przyjade panie bolger kiedys.najpierw musze zmienic kolumne kierownicza,ustawic zbieznosc.i znowu mi te cholerne cylinderki ciekna z tylu,a nowe!tej firmy LPR czy jakos tak.i to juz ktores z kolei!

Cytat:
2006-11-18 15:58:36, andrzej131 pisze:
przyjade panie bolger kiedys.najpierw musze zmienic kolumne kierownicza,ustawic zbieznosc.i znowu mi te cholerne cylinderki ciekna z tylu,a nowe!tej firmy LPR czy jakos tak.i to juz ktores z kolei!

widac wszytsko co ma cokolwiek wspolnego z jakimkolwiek LPRem to zlo