[B] badanuie rynku, buda do 127 mk1

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktos na zbyciu lub wie kto ma ns przedanie jakś zdrową w maire bude do 127mk1 taką ze wystarczyło by powierzchownie ja wyremontowa, zeby była podłoga w miare i nie wpadały kielichy amortyzatorów, moze byc bez kwita moze byc goła.
jakies propozycje, namiary, porady??
bo moja buda jest dosyć sfatygowana i nie wiem co by sie bardziej opłacało i nie wiem też czy jest sens to wogóle robić czy lepiej sprzedac komuś jako dawce organów

w Krakowie jeden gosc mial 127 do sprzedania, mialo to byc 127p, ale jest tak pomotane, ze nie wiadomo czy to P czy nie, wiec je sobie odpuscilem. buda jest calkiem znosna chyba. jest wypatroszona do zera praktycznie i czesciowo zrobiona jest blacha. silnik nie pali. gdyby cie takie cos interesowalo, to moge ci namiary na kolesia podeslac. co do ceny, to zeszlismy z nim juz do ok 300 zeta, ale bycmoze jeszcze taniej pusci (o ile jeszcze nie pocial)

ziomek w myslowicach kolo katowic ma swietna 7emke

przykro mi, troche sie pochwalilem, koles juz siódemke pocial ale jak co, to ma czesci z niej i chce tanio oddac, wiez gdyby ktos cos, to moge dac namiar

Moge ci oddac za free moja. foto masz na forum klubu 127-128 w dziale remonty. trzeba podrobic mocowania wahaczy i latki w zakolach z przodu. podluznice sa zdrowe. auto jest ogolocone wiec odpada ci pracochlonny demontaz tematu. widzisz co trzeba zrobic. progi sa zdrowe.