Pisanie smsów w czasie jazdy bywa groźne.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Taki tam film jakich już było trochę - dość mocne

tu klikamy

Fajny film.
Czy ktoś wie jak ściągnąć taki filmik na kompa?
Chciałbym go móc wykorzystać na szkoleniach

Masakra. Jak tak człowiek pomyśli to ile rzeczy nie tak robi podczas prowadzenia auta a to tylko ułamki sekund.

Jest takich filmów trochę w sieci. Jak dla mnie to w Polsce powinni puszczać wszystkie tego typu filmy. Z pewnością uratowało, by to kilka istnień ludzkich...

Tak. A tekst pod filmem o opiniach że , może zbyt drastyczny- a jaki ma być tak bywa na prawdę i to właśnie ma dać do myślenia poza tym głupoty ludzkiej na drogach nie brakuje. Wiadomo nikt święty nie jest ale niektórzy to nawet hulajnogą jeździć nie powinien.

Cytat:
2009-08-19 07:22:15, kisztan pisze:
Czy ktoś wie jak ściągnąć taki filmik na kompa? Chciałbym go móc wykorzystać na szkoleniach

Np. czymś takim save2pc

Niestety wersja light nie obsługuje kilku serwisów i nie ma wszystkich funkcji ale z youtuba można ściągać wszystko

Film nie jest drastyczny. Pokazuje realistycznie wypadek. Też jestem za żeby na kursach na prawko takie filmy pokazywać. Bo jak napisał kolega Blister głupoty nas drogach nie brakuje.

Cytat:
2009-08-19 16:00:26, Michal7e91 pisze:
Pokazuje realistycznie wypadek.

Niezbyt realistycznie bo kierowca auta które w Ka uderzył to chyba ślepy był, albo 200 km/h jechał.
Mnie dziwi co innego... do jakiego wieku można pitolić się w pisanie SMS-ów zamiast zadzwonić jak człowiek?

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2009-08-19 18:07:43 ]

Cytat:
2009-08-19 18:07:17, piotr_ek pisze:
Mnie dziwi co innego... do jakiego wieku można pitolić się w pisanie SMS-ów zamiast zadzwonić jak człowiek? [ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2009-08-19 18:07:43 ]

Mnie nie dziwi ... to przecież kobiety. Wolą klepać w klawisz i tak całymi dniami. czasem po 2-3 słowa na sms.
Cytat:
2009-08-19 07:22:15, kisztan pisze:
Fajny film. Czy ktoś wie jak ściągnąć taki filmik na kompa? Chciałbym go móc wykorzystać na szkoleniach

pociągnołem go w prosty sposób... bez urzywania dodatkowych programów.
Jak coś ktośby chciał to pisać Priv.

[ wiadomość edytowana przez: franko25 dnia 2009-08-20 13:43:31 ]

W sumie sie nie dziwie. Niestety na wyspach juz 16 latek moze kierowac wiec sie dzieją takie masakry.

Spot Policji jest spoko. Nareszcie jest coś u Nas ...
Ale Nasi koledzy z za ściany mają też przemawiające do ludzi...
Sami zobaczcie. Na górze jest Naszej Policji, a na dole sąsiadów.
Na dole jest dla ludzi o mocnych nerwach...
Ostrzegam.

Drastyczne wypadki

Cytat:
2009-08-19 18:07:17, piotr_ek pisze:
... do jakiego wieku można pitolić się w pisanie SMS-ów zamiast zadzwonić jak człowiek?

Mój starszy małolat ( 15 lat) ma 1000 darmowych SMS'ów.Więc napieprza w klawisze ile wlezie.Żeby wykonać telefon,trzeba do tego dorosnąć