MotoNews.pl

Gdzie kupic kubraczek odblaskowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako ze zbliza sie nowy rok a co za tym idzie nowe rozporzadzenie dot. m.in obowiazku posiadania kamizelki odblaskowej mam pytanie do was gdzie takowa w miare tanio kupic, macie jakies miejsca ?
Musze uzbroic cala rodzinke a cena 12-13zł/szt w tesco czy OBI wydaje mi sie lekko przesadzona..

na allegro są po 4 zł
jak kupisz kilka sztuk to się opłaci

W każdym większym supermarkecie. Ojciec kupił w Auchan za 10 zł.

Im bliżej końca roku tym droższe.
Polecam allegro - można kupić w granicach 4 zł / szt.
http://www.allegro.pl/item146838542_kamizelka_odblaskowa_certyfikat_hurtowe_ceny_xl.html
http://www.allegro.pl/item148679103_kamizelka_ostrzegawcza_odblaskowa.html

Zastanawia mnie tylko dlaczego dla całej rodziny chcesz te kubraczki kupić ?

ja juz w lato na giełdzie za 8 kupiłem

Cytat:
Zastanawia mnie tylko dlaczego dla całej rodziny chcesz te kubraczki kupić ?

bo nie ma pomysłu na prezenty

W markietach, na stacjach, albo jedź na giełdę na Rybitwy.
Ja tam kupiłem po ok. 5,-/szt.
Pozdro.

Cytat:
2006-12-10 11:13:04, Budrysek pisze:
I Zastanawia mnie tylko dlaczego dla całej rodziny chcesz te kubraczki kupić ?

Bo kazdy jezdzi autem, no moze zdecydowana wiekszosc ..

Cromm standardowo w bagażniku każdego auta kamizelka odblaskowa ...
z apteczką i gaśnicą niech se leży
i słusznie
ja bym dodał do wyposażenia - na dach koguta pomarańczowego na 12V do zapalniczki
extra przy awariach gdy ciemności jak u murzyna w dalekiej Afryce
a i przy holowaniu też nieźle wygląda

na allegro jest sporo , ja kupiłem pare sztuk od goscia ale odbierałem osobiscie po 3,5zł za sztukę , w Geant a własciwie juz Real we wrocku widziałem wczoraj po 7,5zł.

co do ilosci to jak ktos sie wybiera przez austrie to tyle ile jest pasazerów to powinno sie miec kamizelek w aucie albo tyle ile miejsc dokładnie nie powiem bo nie zrozumiałem gliniarza który mie trzepał jak byłem po lexa pare miesięcy temu w niemczech i przejezdzałem przez austrie

wsumie moim zdaniem nawet i dobrze bo jak auto sie sypnie i pasazerom zachce sie wyjksc z auta to przynajmniej ich z daleka widac a nie tylko kierowce

Cytat:
2006-12-11 14:28:39, Budrysek pisze:
[...]ja bym dodał do wyposażenia - na dach koguta pomarańczowego na 12V do zapalniczki extra przy awariach gdy ciemności jak u murzyna w dalekiej Afryce a i przy holowaniu też nieźle wygląda

Że cooo ??????
Kolega chyba od niedawna Toyotą jeździ
Pozdro.

niby toyka sie nie psuje ale dziś stanęłem w szczerym polu z pomieszanymi paskami i kołem od pompy wodnej w miejscu gdzie nie powinno byc a wiec przez to ze było ciemnio juz to uzyłem pierwszy raz kamizelki wrazenia z reakcji kierowców.... niezapomniane zwalniali jak by policja stała z suszarką