Sprzedam ESPERO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam

trafiła mi się omega 3.0 i to jest powodem chęci sprzedaży mojej esperyny. Lubię dłubać w samochodach a jak wiadomo przedni napęd ma swoje ograniczenia co do mozliwości przeniesienia mocy i momentu obrotowego
coś o mojej esperynie:
-w dokumentach 1.5 wymienione na 2.0 z calibry, nim silnik trafił pod maske został rozebrany na części i wymienione zostały, pierścienie, panewki wszystkie uszczelki i uszczelniacze, głowica została splanowana a zawory dotarte. Dzieki temu pieknie ciągnie i to bez zadyszki
- skrzynia F-16 tez z calibry równiez po wnikliwej kontroli(na oryginalnej miał lepszego kopa ale niestety żółci musieli oszczędzać na materiałach bo sie wysypała)
- kompletne sprzęgło firmy VALEO
- układ hamulcowy (tarcze bembny BREMBO; klocki i szczęki Ferrodo)
- amorki gazowe (komplet) G-TECH
- wymienione wszystkie gumy w zawieszeniu
- nowy alarm z otwieraniem bagażnika z pilota
- cała elektryka działajaca co jak wiadomo w esperynach różnie bywa
- radio sony X-PLOD 5500
-nowa antena elektryczna
- teraz auto stoi na stalowych felgach z oponkami zimowymi ale do esperyny dorzucam alusy 15 z nóweczkami gumami Yokohama.
- instalacja gazowa firmy LOVATO pozwalająca na tanią jazdę

Esperyna jest świeżo po przeglądzie. Wszystkie płyny były wymienione na początku grudnia oczywiście z kompletem świec i przewodów a właśnie ma jeszcze przyciemnione wszystkie szyby i zadnego tuningu made in stodoła.
rocznik dokładnie 17 grudnia 1997
cena 8500 razem z alusami

pewnie sporo zapomniałem jak coś to dzwonić 505072511

jeszcze mi sie przypomniało całe auto po konserwacji olejowej preparatem antirust, który jest o niebo skuteczniejszy niż rodzimy bitex.

P.S chyba że ktoś wie gdzie stoi rozbita calibra 4x4 2.0turbo jeśli tak to sprzedaż przaestanie mnie interesować

[ wiadomość edytowana przez: riko dnia 2007-01-08 14:24:03 ]

[ wiadomość edytowana przez: riko dnia 2007-01-11 16:02:42 ]

[ wiadomość edytowana przez: riko dnia 2007-02-27 14:57:48 ]

Cytat:
2007-01-03 13:27:18, riko pisze:
P.S chyba że ktoś wie gdzie stoi rozbita calibra 4x4 2.0turbo jeśli tak to sprzedaż przaestanie mnie interesować

tez mi to po glowie chodizlo ale nie do dostania nieskatowane c20let a jeszcze napedy ech......