Panel sterowania nawiewem- nowy a stary Toyota Avensis

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam klubowiczów.
Mam pytanie. Jak podłaczyć nowy panel sterowania (po liftingu) do starej wersji (przed liftingem) co muszę dokupić co zrobic chodzi mi tylko o same sterowanie nawiewami z radiem się uporalem a co do tego niemam pojęcia. Proszę o pomoc jest zimno a mi nic nie działa. Pozdrawiam i liczę na pomoc.

[ wiadomość edytowana przez: Maro1226 dnia 2007-01-01 22:29:09 ]

to pewnie o traktor Ursus chodzi

[quote]
2007-01-01 17:35:50, sterciu pisze:
to pewnie o traktor Ursus chodzi
sam jestes jak ten traktor ursus

No to a jaki samochod chodzi ? trzeba troche precyzowac pytania

Cytat:
2007-01-01 21:37:37, Maro1226 pisze:
[quote] 2007-01-01 17:35:50, sterciu pisze: to pewnie o traktor Ursus chodzi sam jestes jak ten traktor ursus

kolego wez przeczytaj swój post którym rozpoczełęs temat , podałes takie dane odnosnie samochodu ze chodzi o ciągnik ursusu , ludzie czy wy sie nie nauczycie precyzowac pytań ?? pyta o panel z auta po liftingu czy moze załoyc do auta przezd liftingiem , weż sie przynajmniej okres co to za samochód , w niektórych autach pomimo liftingu panel sie nie zmienił , myslcie jak precyzujecie pytanie

o toyote avensis

To jak bys chcial zalozyc panel z radia na CD do kaseciaka.Oczywiscie ze sie da tylko trzeba wymienic tez i reszte.Pomysl z serii uposledzonych.

mysle ze to nie jest pomysl ani uposledzony ani niemozliwy do realizacji. Szkoda ze tylko na takie stwierdzenie cie stac....oczekiwalem raczej porady niz odpowiedzi w twoim stylu. a takie auto kupilem i chce to teraz podlaczyc. Jesli nie masz nic sensownego do napisania poprostu kolego nie pisz. Czekam na dalsze podpowiedzi. wiem ze juz ktos przerabial taki temat ale chcialbym dowiedziec sie jakis szcegolow.
pozdrawiam

Pomysl jest chory ,ale podaj model to pokaze ci roznice pomiedzy sterowaniem.
masz AZT 220 czy AT220,i czy klima jest reczna czy automatyczna

klima jest reczna nie ma zadego wyswietlacza. ajaki model to nie wiem

Cytat:
2007-01-04 01:04:14, Maro1226 pisze:
ajaki model to nie wiem

I wszystko jasne