Zatopione Skody !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ciekaw jestem ile juz ich jezdzi w POlsce

http://www.tuning-klub.pl/forumklub/viewtopic.php?t=36

Możesz teraz "upolować niezłą sztukę"
Już kiedyś był poruszany temat powodzi - potem Skodzinki były nagrodami w konkursach, teleturniejach itd.

[ wiadomość edytowana przez: madzia_83 dnia 2007-01-10 13:17:53 ]

no pewnie na wiosne ruszy mega promocja w salonach jak wyczyszcza tapicerki i wymuja je z blota ....

To bardzo stare zdjecia , pewnie juz dawno jezdza

Cytat:
2007-01-10 13:13:26, CzapCzap pisze:
To bardzo stare zdjecia , pewnie juz dawno jezdza

No właśnie ciekawe czy jeżdżą czy już nie

Ciekawe, czy diler dawał do wyposażenia pagaje

ładnie ładne
ale pewnie nie tylko tak u skody było

na pewno, ale Skoda w PL robi różne dziwne rzeczy : znajoma kupiła "nową" Octavię w której gdzieś kapało przez uszczelkę drzwi...

po 3 latach dochodzenia się z rzeczoznawcami wyszło że jak szedł transport to kierowca ciężarówki nie zmieścił się pod jednym wiaduktem, wskutek czego cała ciężarówka Octavii powinna iść na żyletki... ale oczywiście "się zrobiło" i "się sprzedało" jako nowe...

oczywiście Skoda wypucowała się ze wszystkiego, bo "samochód jest już po gwarancji", poza tym został sprzedany "nowy i bezwypadkowy"

pzdr

A ja dam sobie łapy poucinać , że takie fotki oglądałem po powodzi w 1997 i 1998 roku w Czechach.
Pamiętam dokładnie bo sam w tym czasie przymiarki do skody robiłem.
Z tego co pamiętam potem te zalane auta były wożone do Poznania i remontowane.

Cytat:
2007-01-11 08:11:35, Budrysek pisze:
A ja dam sobie łapy poucinać , że takie fotki oglądałem po powodzi w 1997 i 1998 roku w Czechach. Pamiętam dokładnie bo sam w tym czasie przymiarki do skody robiłem. Z tego co pamiętam potem te zalane auta były wożone do Poznania i remontowane.

Juz nie kupie skody

ja mam do sprzedania skode ktoś moze chętny ??

Cytat:
2007-01-11 08:11:35, Budrysek pisze:
A ja dam sobie łapy poucinać , że takie fotki oglądałem po powodzi w 1997 i 1998 roku w Czechach. Pamiętam dokładnie bo sam w tym czasie przymiarki do skody robiłem. Z tego co pamiętam potem te zalane auta były wożone do Poznania i remontowane.

To są późniejsze zdjęcia
widzimy tam m.in. skodę superb, która weszła do produkcji w 2002r.

Cytat:
2007-01-11 23:24:32, sterciu pisze:
ja mam do sprzedania skode ktoś moze chętny ??

to jeszcze jej nie sprzedałes??

Cytat:
2007-01-12 15:23:29, Suchy pisze:
to jeszcze jej nie sprzedałes??

to już wiemy dlaczego

ciekawe ile tych aut sprzedawał diller....