jakies sugestje? bo ja to sie nie znam na tych sprawach ! PROSZE, POMOCY!!| « Poprzedni | Nastpny » |
KISSE36 CHICAGO | POMOCY!! swiatla stopu mojego E36 nie dzialaja? co robic? jak mozna to naprawic? jakies sugestje? bo ja to sie nie znam na tych sprawach ! PROSZE, POMOCY!! |
yony BMW Friend BMW e34 520i 24V Warszawa | Na 90% pad Ci wycznik wiate nad pedaem hamulca. Kosztuje chyba z 50 z w Intercarsie, uywka taniej. Tylko sprawd na miejscu czy jest taki sam, bo konstrukcyjnie w E34 jest prawie taki sam, ale dziaa w drug stron |
vicia BMW Friend BMW E36 / 316i / M40 Jelenia Gra (Lubawka) | Na pocztek bezpiecznik sprawd. |
yony BMW Friend BMW e34 520i 24V Warszawa | No ja zaoyem, e to ju jest sprawdzone... |
raffat E34 520i, E39 528i Wrocaw | standard w e36! styk przy pedale hamulca na 100%. Robilem to juz 8 razy i zawsze to samo |
biem BMW Member E36 318 iS Opole | Dzisiaj te straciem wiata stopu w swojej E36. Byo ciemno wic przyjrz si temu jutro rano. Podejrzewam ten wanie pstryczek pod pedaem hamulca (element nr 7) ale najpierw zajrz na bezpiecznik nr 46. Chciabym si dowiedzie czy monta tego wcznika wiate polega na wyjciu starego i woeniu nowego czy trzeba si co bawi kabelkami?
Dziki, pozdrawiam |
arti6 kielce | Witam Tydzie temu miaem to samo zdemontowaem ten pstryczek przeszyciem potem WD i odziwo dziaa .Byem w szoku ale dziaa do tej pory.Pozdr. |
| « Poprzedni | Nastpny » | |