Ja bym sie chetnie wybral
| « Poprzedni | Następny » |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | Kto jedzie ??
Ja bym sie chetnie wybral |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | Miałem jechać, ale niestety mama nieprzewidzianą wycieczkę w góry. Poza tym przez to wszystko nie dotrzymałem terminu zleceń właściciela pewnego czerwonego Puga 205 GTI, który startuje tam w równoległych Same kłopoty. |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | Mnie kusi bo juz nowy tłumiczek jest jutro nowe oponki na przód bo moje Barumki po 17tys ostrej jazdy mają 2mm bieźnika i na deszczu pływają... |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | HenBas masz rację, zresztą tak jak pisałem rok temu tuż po montażu Bravurisów byłem zadowolony, podejżewam że pierwsze 10 tys są w stanie trzymac parametry, potem ich osiągi spadają drastycznie......
Zobaczymy ile wytrzymają Pirelli... |
witoldnowak Daewoo Espero 1,8 CD ... Warszawa | nie no bez przesady, Panowie przecież nie piszczymy na każdych światłach? moim zdaniem to jednak zbyt krótko jak na podo bdb gumę
pozdrawiam wicio |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | Zapisałem się i dostanę przydział nr startowego ale czy pojadę to jeszcze nie wiem.. |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | Pojedziesz pojedziesz... chocbym mial Cie swoim "pierdolotem" zaholowac |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | No co jest ??
Tylko we dwoch pojedziemy ?? !! |
witoldnowak Daewoo Espero 1,8 CD ... Warszawa | w sobótkę wyruszam po babę do Rucianego tam na miejscu jakaś rybka smażona i powrót więc jak w modlinie byłbym gdzieś ok. 16 to czy ja tam jeszcze kogoś zastanę? |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | Ulotke ktora ja dostalem w Galerii Mokotow ma Maciek GT...
Tam jest plan imprezy... MOze On cos bedzie w stanie powiedziec... |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | Impreza jest od 7.00-17.00 w tym od 10.00-16.00 wyścigi.... |
Tomek-Mydlowski Warszawa | ja straciłem rozrząd...i narazie skladam auto |
| « Poprzedni | Następny » | |