[K] 4 Felgi 13 minimum 5J , stalowe lub alu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, maja być proste, bez bicia, w miarę pomalowane, mogą być jakieś ładniejsze niż maluchowskie stalówki lub alu , z oponami lub bez ( warunek , opony w dobrym stanie ), 4x98 lub 4x100.

Oferty z foto i CENĄ :!: proszę umieszczać tutaj.

P.S Pamiętaj, ty sprzedajesz, ty ustalasz wstępną cenę , nie "bawię się" w ile dasz

juz pisałem w innym temacie ale napisze też tu:
mam 4 felgi od bmw rekina na sprzedaż jak byś chciał 4x5,5 cala. miałem je wcześniej w maluchu. opony na dwoch to 135/70/13 na drugich dwoch 145/70/13 ale są już do wymiany, dodatkowo dodam dwie opony 155/65/13
oponki 135 o 155 są jeszcze do jazdy, na sezon spokojnie starcza.
cena za wszystko 200 zł

alpiny 5.5j13 cena jak w drugim temacie alpiny

stefanax -> można prosić o foto i ile by wyszła przesyłka wszystkiego

mam zdjęcia tych kół jak były jeszcze na moim malcu. moge ci je wysłać tylko podaj maila na jaki mam wysłać
Pozdrawiam

jak w temacie 4 sztuki moich felg od seja wszytkie proste na nich oponki 135/70 debica vivo wstepna cena 200zl jak szybko znajdzie sie chetny to moge dorzucic jeszcze dwie oponki 135/70 debica vivo w gratisie tutaj foto pogladowe http://polskajazda.pl/?a=cars&idpojazd=2152&opcja=detail
w tej cenie felgi rowniez otrzymaja nowy lakier dowolny wybrany przez nowego nabywce

hm, z sejsa odpadają, brzydkie i jeszcze oponki balony , rekiny są OK ale musiałbym je malować bo mam czarnego malucha , jakby był na czarnych felgach to by się wszystko zlewało, więc dalej szukam, jak się nic nie znajdzie to pomyśle nad tymi rekinami, ale szczerze wole felgi które od razu nadają sie założenia, nie muszę być idealne ale tylko nie czarne.

kupujesz puszkę białej farby i masz już białe albo w innym kolorze jakim tylko chcesz

A te rekiny jaką mają średnicę otworu centrującego ?, były roztaczane czy jeździłeś na samych śrubach

A , i czy dałoby radę bez oponek same fele za troszkę niższą cenę , bo oponki "na jeden sezon" mnie jakoś nie bawią a do upalania coś w garażu i tak znajdę , szkoda płacić za przesyłkę.

ja mam 4 prosciutke felgi bez opon 5,5 na 13 4X100 ale bez problemu da sie załozyc na 4X98 bo to naprawde niewielka roznica rozstawu.

120zł chce za nie

rejser -> jaki tam jest otwór centrujący ? , poza tym to niewielka różnica ale naprężenia są spore do 4x100 to lepiej mieć pływające, ale na upór da rade na zwykłych

[ wiadomość edytowana przez: Taczkins dnia 2007-03-09 13:32:19 ]

powiem Ci ze tam jako takiego otworu nie ma , musiłbym ci pokazac foto wew str felgi ale akurat nie mam, ten krzyz jest jakos tak zbudowany ze felga nie bedzie lezała na piascie no chyba ze wystawałaby ona na tyle zeby załapac otwór który widac z wierzchu

heh, już czaje o co chodzi, to w sumie lipnie bo lubię sobie polatać bokami a na samych śrubach jakoś mi się nie widzi

rejser latal na takich felach bokiem i jakos sie nie urwalo...

kupujesz śruby 10.9 i heja

szerokosc 5" et na feli nie pisze ale odleglosc od wewnetrznej strony felgi do plaszczyzny przkrecanej do piasty do okolo 13cm natomiast otwor centrujacy to okolo 57mm ze wzgledu na pozna pore mierzenia trzeba przyjac jakis tam blad obliczeniowy fotki : swierzo po umyciu

chetnie sprzedam 120zl za 4szt.

[ wiadomość edytowana przez: PG dnia 2007-03-10 16:05:00 ]

Dzięki bardzo za propozycje ale już nie aktualne, kupiłem felgi z oponami na giełdzie w Gliwicach , jeszcze raz dzięki.

[ wiadomość edytowana przez: Taczkins dnia 2007-03-11 15:52:10 ]