VW Polo Classic 1.6 97r. jak ominac immobilaiser

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!! Czy moze mi ktos podpowiedziec jak ominac immobilaiser w moim autku bo zgubilem glowny kluczyk a na zapasie nie odpala (prawdopodobnie byl dorabiany bez) Jesli ktos mogl by mi cos doradzic to bardzo bede wdzieczny!!! Pozdrawiam!!!

No to masz kolego problem mozna wypiac immo i oszukac kompa ale musisz sie podpiac pod Vaga a jak nie to jedz do kogos kto ma VAGa to CI zczyta kod pozniej do dorabiacza kluczy i niech Ci dorobi i jezdzisz

Serdecznie dziekuje za szybka reakcje na moj problem! Zapomnialem dodac ze jestem w anglii i tutejsze serwisy do tanich nie naleza a ze znalezieniem kogos kto moze operowac takim sprzetem oprocz serwisu moze graniczyc z cudem.Czy sa jeszcze moze jakies kombinacje metoda ''KOWALSKI GARAZ'' by zrobic to samemu, dodam ze posiadam male doswiadczenie w elektryce ale jakos nic ciekawego nie wpadlo mi do glowy narazie!!! Serdecznie pozdrawiam!!!

rozmawialem z kolega ze mozna wypiac całkiem immo i powinien działac jesli go komputer nie wykryje czyli wypinajac go całkiem jest szansa ze zapalisz nie wiem jak z tym jest bo rozne padały tu i na innych forach dyskusje

mozesz zapytac jeszcze tu
http://www.vwpolo-klub.pl/forum/