Na pewno widzieliscie reklame w tv i moze na bilbordach ...
Czy ktos z was to ma, widzial, uzywal etc ??
Bo chce sie wyzwolicz od TP SA i szukam jakis informacji
pozdr
| « Poprzedni | Nastpny » |
najmer Audi 90 Olenica/WRC/Torquay | ja tesz szukam wyzwolenia |
Piter20 (M) A3 WRC | ja sie uwolnilem przeszlo rok temu aktualnie jest 1 mbps za 100 netto ze stalym ip ![]() |
thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | Wkurzaj mnie dalej ![]() |
Focus Peugeot 206 Warszawa | Aha podobno idea ma rowniez internet w ofercie ale nie wiem czy to prawda |
arsen PRZYJED ZOBACZ!!!!! . | ja mam 128 k staego + 400k na transwer sciagarek (wydzielony nie zmienny przekierowany przez inne porty) za 50z miesc. a na wsi mieszkam ![]() |
thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | bzdura
wpinasz pod pcimcia nie pod usb to raz sa karty dla stacionarnych z wejsciem pcimcia to dwa |
thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | Ja z idea nie chce miec nic wspolnego
a tak w ramach wyjasnien to mam laptopa
pozdr |
Piter20 (M) A3 WRC |
prosze bardzo w dalszym ciagu mam isdn-a takze w razie W mam w rezerwie 128 kbps ![]() |
najmer Audi 90 Olenica/WRC/Torquay | he he u mnie nawsi postawili piekna cyfrowa centrale i na pytanie czy bedzie neo albo co kolwiek odpowiadaja niema waronkow a na inne stale nie moge liczyc a takie komurkowe to zbawienie i wkoncu nie dam zlodzieja zarabiac ![]() |
Voy Poldons Constarownia/Sunderland | ale nikt sie nie orientuje jak z tym blueconnect? |
daemon (A) Ford Fusion Pozna |
to co Ty masz za abonament, ze ponad 200 wychodzi ?
pozdr. |
thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | Chca 170 za neo i prawie 40zl za telefon ktory u mnie stoi i sie kurzy. A musialem go zalozyc zeby miec neo wiec go wliczam w koszt neo
pozdr |
najmer Audi 90 Olenica/WRC/Torquay | jezeli chcesz miec neo niemozesz miec socjalnego |
daemon (A) Ford Fusion Pozna |
no dobra, to ze zwyklym planem ok. 160 zl z VAT
pozdr. |
| « Poprzedni | Nastpny » | |