Witam i o Corollę e11 pytam

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześc
jestem nowy na tym forum
mam pytanie do fanów toyoty nosze sie z zamiarem zmiany auta z mercedesa C na toyotke chiałbym kupic corolle z rocznika 97-99
rocznie robie ok 15 tyś max 20 tys głównie miasto czasem wypad do niemiec podruzuje raczej sam lub z dziewczyna zalezy mi na najbardziej ekonomicznym aucie jaki silnik polecacie diesel czy lpg i jaka pojemnośc

[ wiadomość edytowana przez: madzia_83 dnia 2007-03-05 09:00:27 ]
[ powód edycji: Za ogólny tytuł postu ]

diesel disesel i jeszcze raz diesel

z lpg jest róznie
i jakieś 2.0 najlepiej

Hej, ja tez jestem nowy. Mam Ave i stara C klase ( 220 CDI) i jezeli mialbym wybierac to bez wahania Merc. Gwiazda na klapie wyglada badziewiasto no i sie czesciej psuje, ale ma dusze ... Poza tym czesci tansze, duzo zamiennikow. Pozdrawiam

disel 2C oczywiscie toyota.
ten disel mozna porownac z trwaloscia do jednostki 2.5L merca z modelu W124

Cytat:
2007-03-05 00:23:10, Lisiorek pisze:
Hej, ja tez jestem nowy. Mam Ave i stara C klase ( 220 CDI) i jezeli mialbym wybierac to bez wahania Merc. Gwiazda na klapie wyglada badziewiasto no i sie czesciej psuje, ale ma dusze ... Poza tym czesci tansze, duzo zamiennikow. Pozdrawiam

mam mercedesa sprintera i naprawde jakby toyota robiła takie duze dostawczaki to zamieniłbym na toyote a merc to juz ten najnowszy model z 2006r.

pawciomerc co do toyoty to jezeli na osiagach Ci nie zalezy to 2,0 diesel moze byc , jezeli chcesz zeby troche lesze miała i tez mało paliła to 1,6 dobrze utrzymane