[K] Poliwęglan do kaszla

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie kupię poliwęglan, może być używany, potrzebuję tylko i wyłącznie na szyby do drzwi do fl'a.

Mam dokładnie na dwie szyby - nowy zafoliowany. Jak co pisz na maila.

ja ewentualnmie mogę załatwić też wycięty już ale tylko nowy więc super tani nie jest.

kaza a plekse skombinujesz?

Cytat:
2007-03-10 04:13:13, maciuhh pisze:
kaza a plekse skombinujesz?

a po co ci ten shit? jak masz na tym oszczedzac to lepiej zostan przy szkle

na tył ten szit da rade a na malcu raczej nie oszczedzam

Cytat:
kaza Wysłany: 2007-03-10 02:08:02

ja ewentualnmie mogę załatwić też wycięty już ale tylko nowy więc super tani nie jest.

Tzn ile taka przyjemność?

Jak ktoś mieszka a bb i okolicach to może sobie podjechać na partyzantów, obok ak jest sklep z różnościami z pcv, plexi etc.

maciuch plexa jest nieznacznie tańsza a zdecydowanie bardziej niebezpieczna co prawda u mnie na tyle tez puki co jest plexa 2mm ale to z tego tytułu że to już wczesniej zakładałEM ale po dzwonie zdecydowal;em ze poli idzie na przód bankowo bo nie pęka a przynajmniej jak już to na tępo a nie na ostro

No niestety taka smutna prawda Co do poli to Mike_vti (sory jeśli przekręcilem nika) się tym trudnil z tego co pamiętam

wyjmowalem ostatnio tylne boczne szybki z plexy u siebie, dobrze ze bylem podczas prac boschem i mialem zalozone okulary ochronne bo jak sie ulamal kawalek i odprysk poszedl mi w twarz to gdyby nie okulary bym teraz qrwa slepy byl :/ wiec mowcie co chcecie ale przy dzwonie nie chcialbym zostac podziurawionym odlamkami :/

to zabijcie mnie teraz cena poliweglanu na tył

Cytat:
2007-03-11 00:40:06, maciuhh pisze:
to zabijcie mnie teraz cena poliweglanu na tył

na boczne tylne i tylna coś koło 120zl.......u wymienionego już mike_vti

no teraz to już nie widze sensu kupowania plexy