MotoNews.pl

[Lantra 97] jak poprawić oświetlenie zewnętrzne?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Powoże Lantra"97 r i coś na moje to trochę za słabo świeci do przodu i moje pytanie
Jakie żarówki powinienem włożyć żeby polepszyć efekty i przy tym nie "spiepszyć " czegoś w aucie (bezpieczniki, odbłyśniki itp..) i żeby panowie policjanci nie powiedzieli mi ..... to nie jest dopuszczone w naszym kraju.......
Wiem że pseudo xenony (czy jak to się pisze) nie są zbyt dobre i osobiście wolałbym biale światło
Co zatem polecacie ?? jaka firma ??? i czy zmienialiście może swoje żarówki mna lepsze??
Z góry dzięki za porady
Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: MacTB dnia 2007-10-07 19:54:18 ]

ja osobisie uzywalem philipsa blue vision h4 i w nocy widac biale swiatlo, w dzien juz nie tak dobrze, one maja temperature barwowa 4000K takze to jest swiatlo dzienne, a teraz mam philips night vision + ale te sa 3 kolorowe i widac to nawet w dzien. nie polecam jakis takich biednych firm z allegro lub z supermarketow a wiekszosc tam jest takich jak na allegro bo sam sprobowalem takie biale co nawet w dzien widac ze biale ale w nocy myslalem ze sie zabije bo tak kiepsko swieca, takze po 2 dniach je oddalem