MotoNews.pl
4 Pytanie do ślązaków - najlepsza trasa (177725/53) - PT

Pytanie do ślązaków - najlepsza trasa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
panowie jak najlepiej dojechac z krzeszowic/jaworzna do gliwic z malcem na sztywnym? gdzie najczesciej stoja na tej trasie, ktora trasa najbardziej optymalna?

ja wiem jak najszybciej- A4

ja innej trasy w sumie nie widze... bo jadąc inaczej jedziesz przez centra miast, a tam większe prawdopodobieństwo na kontrol
jedź A4 i tyle

bo mnie wpuszcza na platna z autem na sztywnym...inne pomysly prosze

a dlaczego by cie mieli nie wpuscic? przeciez to przyczepa jest nie?

Ale przeciez jadąc z jaworzna w kierunku gliwic z tego co wiem to nie ma "bramek" na ktorych pobierają opłatę..

juz obczailem sobie na stronie Autostrady A4 ze w myslowicach moge sie wbic na A4 juz za bramkami wiec pewnie tak zrobie. Maluch na sztywnym nie jest traktowany jako przyczepa tylko jako auto holowane raczej. zreszta cholera wie jak jest traktowany, w kazdym razie Kopiego na A4 nie chcieli wpuscic

Cytat:
2007-03-09 22:25:50, 3zeR_MDS pisze:
w kazdym razie Kopiego na A4 nie chcieli wpuscic

a to dziwne frizer bo z tego co wiem na sztywnym mozna jezdzic po wszystkich drogach...co innego na lince.
jak chcesz ominąc bramki to jedzcie przez jaworzno i za fashion house wbijasz na cieszyn S1 a potem na katowice A4 zjazd juz za bramkam.

Holowanie pojazdu na autostradzie jest zabronione. Sztywny HOL to tez HOL. Ale przez jaworzno sie fajnie omija bramki, troche ciasno w centrum ale ogolnie nigdy nie zalowalem tych 6,50 do przodu. Jedz do Krzeszowic, zjedz w Jaworznie i wbijaj w Myslowicach. Oczywiscie jak bedziesz mial pecha to Cie dorwa gdzies na autostradzie ale watpie czy bedzie jakis patrol a poza tym na 50% i tak machna reka.

po autostradzie miedzy krakowskimi a mysłowickimi bramkami kręcą się brygady filmowe, zwykle to bordowe mondeo st, a za bramkami mysłowickimi można się natknać na vectry czarne

[ wiadomość edytowana przez: Poramancza dnia 2007-03-12 09:23:51 ]