| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
R1-E 126 Opole | 2007-04-04 16:45:02 Mam do sprzedania koła - felgi z założonymi oponami, były założone w Fiacie 126p i spisywały sie rewelacyjnie (przyczepność i atrakcyjny wygląd)
Felgi: dedykowane oryginalnie do Volskwagena Golfa 1, stalowe, polakierowane na biało, 13 cali, rozstaw śrub 4x100. Wszystkie są proste, nie wymagają naprawy, jedynie jedna z felg ma zadrapany lakier troche (z daleka tego nie widać) Opony: Z przedniej osi Dębica Navigator 135/70/R13, letnie (wielosezonowe). Obie mają w jednym miejscu małe uszkodzenie, da sie z tym jeździć ale radze odwiedzić wulkanizatora bo prędzej czy później od jazdy zrobi sie z tego coś poważnego. Z tylnej osi - Dębica Vivo 155/65/R13 (w Maluchu wypełniały całą szerokość nadkola ), letnie (wielosezonowe), nie wymagają żadnych napraw.
Cena: Cały komplet sprzedam za 180zł (cene obniżyłem tak ze względu na przednie koła - kupujący poniesie jeszcze koszty u wulkanizatora), ewentualnie zamienie na podnośnik samochodowy typu żaba + 50 zł gotówką, lub na solidny prawie nowy lub nowy podnośnik żaba + 0 zł. żaba dla samochodów osobowych, udźwig do 2 lub 3 ton wystarczy Przez solidny mam na myśli made in germany itp, nie starszy jak 2006 rok, najlepiej z kompletem podstawek Możliwy tylko i wyłącznie odbiór osobisty. Kontakt PM lub sosadaboss@op.pl Fotki Malucha na tych kołach:
|