Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2007-03-17 19:14:54 Dlaczego zmieniles zbiornik i czy masz bebechy ze starego? ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
zawiszowiec TOYOTA DRIVER Avensis D-4D T25 kombi Poznań | 2007-03-17 19:23:51 zmienilem zbiornik, bo sam zobacz jak wygladal - sama rdza - musial gdzies lezec zanim go przykrecili do mojej rolki:
www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=166223&c=18&hq=&f=23&m=flat Natomiast bebechy ze starego mam wszystkie i na nich tez to samo sie dzieje. Koles sprawdzal i mowil ze zaworek zwrotny dziala. Myslal tez o kilkucentymetrowym wezyku ktory idzie jeszcze w baku od pompy do przewodow cisnieniwych, wymienil go bo myslal ze tamten ma mikroszczeliny, ale to tez nie to, wiec do jasnej cholerci mi sie pomysly tez juz koncza a na forum nikt nie mial podobnego przypadku... [ wiadomość edytowana przez: zawiszowiec dnia 2007-03-17 19:24:23 ] |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2007-03-17 21:26:21
Mozesz tez napompowac magistrale powietrzem od strony baku i sprawdzic czy nie spada cisnienie,moze wtryskiwacz ktorys podcieka,rozruszaj je pradem i posluchaj czy wyraznie stukaja ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
![]() Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2007-03-18 08:43:31
jak to rozruszac pradem ...? |