II KJS o Puchar Dziekana PWr. 1 kwietnia 2007

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszamy wszystkich kibiców i zawodników na kolejny, drugi już, rajd O Puchar Dziekana Wydziału Mechanicznego Politechniki Wrocławskiej, będący I Rundą Dolnośląskich Mistrzostw Okręgu. Organizatorem zawodów jest Towarzystwo Miłośników Sportu Motorowego SPARTA oraz Studenckie Koło Naukowo Techniczne P13. Rajd odbędzie się 1.04.2007r. Zgłoszenia będą przyjmowane na maila: kjs2007@tlen.pl do dnia 31.03.07 i w dniu imprezy do godziny 9:20. Limit zgłoszeń został ograniczony do 50 załóg więc lepiej wcześniej się zgłosić, bo organizatorzy rajdu nie przewidują więcej uczestników. Wysokość wpisowego wynosi 80 zł. Dla kierowców - studentów Politechniki Wrocławskiej (ważna Legitymacja Studencka lub Indeks) oraz członków TMSM SPARTA z aktualnie opłaconą składką członkowską wpisowe wynosi 40 zł. W przypadku odmowy przyjęcia reklamy dodatkowej organizatora wpisowe wyniesie 150 zł. Start i Meta rajdu: Parking Politechniki Wrocławskiej przy ulicy C.K. Norwida (okolice budynków C-13, C-6). Start pierwszej załogi o 11:00 wedle harmonogramu organizatora.
Przewidziane próby:

Szh 1,6 - baza BAU (beton), ul. Betonowa
Sz 2,7 - parking HYDRAL 1 (kostka), ul. Bierutowska
Sz 3,8 - parking HYDRAL 2 (asfalt), ul. Bierutowska
Sz 4,9 - parking MOSiR – Kąpielisko Kłokoczce (asfalt)
Sz 5,10 - boisko AM (asfalt), ul. Wojciecha z Brudzewa

Wiecej informacji na stronie: info

Ja mam zamiar ztartować i namawiam innych

[ wiadomość edytowana przez: KaKiGT dnia 2007-03-25 19:42:48 ]

ja startuje bedzie wesoło 1 pętle lece pod publike a potem poruwnam czasy jak bedzie szansa powalczyc o coś to pojade reszte na okrętke