MotoNews.pl

Arturw sprzedaje coupetke!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13793824

Why, why, why...?????????

Mroziu - może jednak nie sprzeda , przeczytaj ostatnie strony watku - CIEKAWOSTKI Z ALLEGRO

tak patrze na fotki z remontu i Coupe musiala byc (jest) bardzo bezpieczna konstrukcja...

Lepiej, żeby trafiła w ręce kogoś kto ją skończy remontować, niż żeby stała w garażu i niszczała. Takie jest moje zdanie. Gdybym tylko miał warunki, nawet bym się nie zastanawiał nad kupnem takiego wspaniałego samochodu.

Poza tym to : ARTURW !!!!!!!!!!! NIE PODDAWAJ SIE !!! JA TEZ WYWALILEM 7000zl NA GLUPIA KARETKE !!!!!!!!!!!!! NIE MAM GROSZA A JESZCZE MUSZE PZU I PANSTWO ZADOWOLIC POWYPADKOWYM PRZEGLADEM!!!! NAPRAWDE WIEM O CO CHODZI ALE TO JUZ TERAZ WG MNIE TO NIE MASZ ODWROTU...
ZALOZYC GAZ I JEZDZIC !!!!!!!!! TAKIE COUPE JAK ZROBILES TO 10 LAT MUUUUUUUSI PRZEJECHAC "BEZ MYCIA" !!!!
MOIM ZDANIEM TO NAPRAWDE WARTO GO ZOSTAWIC !!!!
CHYBA ZE KASA CIE ZMUSZA (((((((((((((( ALE SZCZERZE TO MYSLE ZE CIEZKA BEDZIE ODZYSKAC CHODZ 60% z tego co z siebie i ze swojego portfela dales

MaciekW ma wiele racji. Mnie osobiście byłboby bardzo żal sprzedawać takie cacko, tym bardziej po włożeniu w nie tak wiele serca i pieniędzy.

Dwoicie tematy

Narazie Coupe zostaje i mam nadzieje ze tak bedzie, wiec nici narazie z zakupow panowie

Cytat:
2003-06-07 00:03:20, SXC pisze:
Dwoicie tematy

Narazie Coupe zostaje i mam nadzije ze tak bedzie, wiec nici narazie z zakupow panowie

prawda nici z Coupety - a już zacierałem ręce , arturw podjął ostatnią próbę i mam nadzieje że sie nie podda, trzymam kciuki

btw: a co do dwojenia tematów, to pewnie wątek Ciekawostki z Allegro nie wszyscy czytają (a napewno nie Mrozek )

ja tez nie czytam postow, ktore maja po kilkaset odp, bo moj modem az piszczy...