| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2007-04-23 10:49:09 i może mi pomóc w tłumaczeniu???
Na początek to: Ware wird sofort nach Geldeingang per Überweisung versendet,nach Auktionende bitte Überweisung plus nutzen dort sind meine Kontodaten hinterlegt,Stellen Sie bitte Ihre Fragen vor Abgabe eines Gebotes ! Der Artikel wird, so wie angeboten und beschrieben von Privat verkauft, d.h.: Mit der Abgabe eines Gebotes erklären Sie sich ausdrücklich damit einverstanden, auf die Ihnen nach neuem EU-Recht gesetzlich zustehende Gewährleistung/Garantie/Rückgabe bei Gebrauchtwaren völlig zu verzichten a później na niemiecki to Witam Wygrałem Pańską aukcję eBay nr: 12010 Wylicytowałem 1 sztukę, ale chciałem się dowiedzieć, czy ma Pan może więcej takich modeli? Jeśli tak, to czy byłaby możliwość zakupienia w sumie 5 sztuk ? Jeśli nie to biorę oczywiście tą jedną wylicytowaną Proszę mi napisać gdzie mam wpłacić pieniądze i w jaki sposób (paypal???) . Jestem z Polski, więc rozumiem, że zgodnie z opisem aukcji koszt wysyłki to 10 EURO ?. Proszę o odpowiedź Pozdrawiam Będę bardzo wdzięczny za pomoc pozdro |