[S] dlubany silniczek do 126p.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siema,
mam silniczek do sprzedania, oto info na jego temat:
- glowica do gwizdkow,
- walek 385,
- kolo na 3,5 kilo,
- wywazony dol,
- odchudzone tloki,
- wydech w cenie: Tekla albo Wupeks nie wiem dokladnie co to jest, w bdb stanie.
Zalany nowym polsyntetykiem, nowa uszczelka pod glowica, uszczelki popychaczy, nowe zawory (seryjne od paradowskich). Do silnika mam tez nowke, oryginalny, fabryczny gaznik, ktory jest zalozony do silnika, ale nie ma go w cenie, ewentualnie za doplata moge go dorzucic. Silnik jest w dobrym stanie, kupilem go z poprzednim maluchem, ktorego kupilem na czesci. Poprzedni wlasciciel mowil, ze dopiero 2000 km temu go zlozyl od nowa, wiec teraz 3000 co ma przejechane to wszystko. Nic w nim nie stuka, nie puka, chodzi rowno, ale wiadomo nie ma idealow, wiec teraz o tym co trzeba w nim zrobic:
- ustawic wiatrak, bo obciera,
- wymienic pompke paliwa i podstawke, bo kumpel mi za mocno dokrecil, a nie patrzylem mu na rece i sie podstawka pogiela, a ta plastikowa pekla, mimo wszystko dziala,
- ustawic zaplon, bo ma lekkie stukowe na 4ce pod obciazeniem.
Sprzedaje bo potrzebuje kase na 899ccm, a wiadomo, ze kazdy grosz sie liczy. Silnik bez gaznika cenie na 250, z gaznikiem 350.
Wysylka ewentualnie kosztuje 100 zeta pocztexem. Silnik jest w samochodzie, wiec mozna odpalic, posluchac.

[ wiadomość edytowana przez: ziemczon dnia 2007-03-27 11:30:33 ]

Ap.