Obiektywna ocena

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chciałem żebyście ocenili mojego essiego i ewentualnie podpowiedzieli co jeszcze zmienić....myślę teraz nad przednimi lampami z ringami ale niestety muszę pobawić sie z zawieszeniem bo ostatnio co s zaczęło mi piszczeć (co utwierdza mnie w fakcie ze sportowe zawieszenie często nie sprawdza sie na polskich drogach)[IMG]http://img133.imageshack.us/img133/4043/p1060044le9.th.jpg">[/IMG][IMG]http://img408.imageshack.us/img408/9792/p1060048um8.th.jpg">[/IMG]

Gdyby link był poprawny to mogli byśmy co kolwiek powiedzieć a tak kiedy nie widać fotek no cóż...

wielkie sorry ale jestem nowy i nieudolnie mi to wyszło zaraz jakoś to naprawie

poprawka:
klik1
klik2

Na początek zająłbym się porządnym wyczyszczeniem furki, zrobieniem jakiejś polerki lakieru, wywoskowaniem, bo sprawia wrażenie "brudnej". Fele są wporządku, zawias też fajny, że niski, ale tak jak piszesz - na polskich drogach to ciezko. Osobiście nudzą mnie już klary (czy tam lexy z tyłu), może dlatego, że co druga astra je ma i stało się to po prostu pospolite, choć Twoje wyglądają jeszcze całkiem nieźle. Czasem widuję taką porażkę, że szkoda mówić. A z takich ciekawszych modów, ale subtelnych - gdyby tak przesunąć antenkę na tył dachu?

[ wiadomość edytowana przez: redziol dnia 2007-04-30 11:29:50 ]

Cytat:
2007-04-30 11:23:52, BACHRONA pisze:
wielkie sorry ale jestem nowy i nieudolnie mi to wyszło zaraz jakoś to naprawie

nic nie szkodzi każdy kiedyś zaczynał i nie zawsze wszystko udaje się za pierwszym razem

Na tych dwóch fotkach prezentuje się całkiem fajnie.
A jak z nakładkami na progach bo chyba ich nie ma?
Daj więcej fotek

Obejżalem fotki i moja opinia brzmi: auto bardzo ladne, elegancki z charakterem. Piękne felgi ciekawe lampy z tyłu no i w czarnym kolorze prezentuje się wyśmienicie. Ja bym w nim już niczego nie zmieniał. Teraz jest idealnie mogła by to już byc wessja finalna, czasem więcej dodatkow stylistycznych może pogorszyć wręcz efekt niż go poprawić.
Moje gratulacje piękna maszyna.

wielkie dzięki za poprawki i rady.... właśnie zastanawiałem sie nad nakładkami na progi ale nie wiem czy sie za to zabierać bo teraz jak jeżdżę to hacze o niektóre progi zwalniające a nakładki na progi jeszcze bardziej go obniża. Planowałem zakup świateł z ringami ale muszę poczekać bo niestety wyjeżdżam do usa i teraz każdy grosz sie liczy, ale jak wrócę to jeszcze bardziej go "porobię"(oczywiście w delikatnym stylu bo nie jestem zwolennikiem masywnych body kitów itp.)

Przypoleruj lakier i felgi i będzie malina

Pozdrawiam!

Dokładnie zadbaj o lakier , i będzie ładniutki...ale jedno pytanie : myślałeś o ściągnięciu listew bocznych one są przyklejane więc bardzo łatwo się je ściąga

Cytat:
2007-04-30 11:39:57, BACHRONA pisze:
wielkie dzięki za poprawki i rady.... właśnie zastanawiałem sie nad nakładkami na progi ale nie wiem czy sie za to zabierać bo teraz jak jeżdżę to hacze o niektóre progi zwalniające a nakładki na progi jeszcze bardziej go obniża. Planowałem zakup świateł z ringami ale muszę poczekać bo niestety wyjeżdżam do usa i teraz każdy grosz sie liczy, ale jak wrócę to jeszcze bardziej go "porobię"(oczywiście w delikatnym stylu bo nie jestem zwolennikiem masywnych body kitów itp.)

Nakładki na progi nie obniżają auta!! Kończą się na tej samej wysokości co próg tylko go poszerzają. Próg staje się bardziej widoczny

bylem przekonany ze nakładki na progi obniżają troszeczkę.dzięki za uzupełnienie mojej wiedzy i poważnie pomyśle nad tymi progami.a co do polerowania to chciałbym żeby to zrobił jakiś znający sie na tym zakład bo wole trochę zapłacić a mieć super efekt.nie wiecie ile może to kosztować???

Ładny gdybym to był mój essi to był coś z tymi listwami zrobił i tyle.

http://img133.imageshack.us/img133/4043/p1060044le9.jpg
http://img408.imageshack.us/img408/9792/p1060048um8.jpg

listwy usun albo pod kolor bo siem rzucajom w oczy

a czy po odklejeniu tych listew nie zostaną jakieś widoczne ślady, bo w poprzednim moim samochodzie po oderwaniu tych listew były.

Ja bym tam listwy zostawił, nie wygląda to tragicznie, a na parkingu nikt nam nie stuknie auta Weź tylko kup jakieś czernidło. Ja od siebie dodam tylko, że rant w polerke i będzie pierwsza klasa...

P.S Jeżeli nie wiesz jak, poczytaj na forum, ew. pytaj, to nie takie trudne

--- EDIT ---

Aha i jeszcze jedno, ta naklejka (napis) spoko wygląda, ale tą drugą mógłbyś odkleic. Nadmiar naklejek to nie ciekawe rozwiązanie!

[ wiadomość edytowana przez: MaRio-sKaTe dnia 2007-04-30 23:27:27 ]

jest bardzom ładnie, ja bym poradził tak.. zciągnąć listwy boczne, załozyc zderzak z halogenami albo w tym cos porzezbic, progi zendera i bedzie malina

a co do polerki to kazdy lakiernik to zrobi koszta 150-300zł

Essi spoko jedynie ta antenka nie pasuje z przodu.... no i fele aż się proszą o polerkę Pozdroo

ogólnie fajnie wygląda, jedynie te listwy boczne i antenka bo troszke nie pasuje i zgodze sie z przedmówcą co do felg, ale jak dla mnie to 8/10.
PS.
a jak wnetrze wyglada?

w niedługim czasie postaram sie wrzucić fotkę z wnętrza samochodu.