Mam pytanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy taki essi przykladowo KLIK to ciagnie ? bo chce autko w dizelq ... z gory dzieki z odp

Cytat:
2007-05-05 12:47:18, radoFAN pisze:
czy taki essi przykladowo KLIK to ciagnie ? bo chce autko w dizelq ... z gory dzieki z odp

jak przymocujesz coś linką do haka to myśle , że pociągnie ...

P.S co to znaczy ciągnie ?

No Panie, 3 skiby ciagnie aż huczy Ale jak lubisz ślimaczyć to spalanie 5 lytrów

hehe, konkurencja na zonka dnia rosnie

Jezeli masz na mysli czy dobrze sobie radzi ten silniczek, to tak 90 KM w zupełnosci wystarczy. Dwóch kolegów z klubu u mnie w miescie maja własnie taki i są zadowoleni.

Ale jeśli "ciągnie" oznacza dynamike to zapomnij o nim

ja mam 1.8d ale w mk4 i ciągnie TAK

ojciec ma 1.8d w mk7 ale w ver. express z inna skrzynia i troszke mułowaty z niego (ale to dostawczak)

zależy czego oczekujesz, chcesz sie sprawnie poruszac, czasami pocisnac ze 140 to sie nadaje, jak chcesz wariowac i butowac non stop to nie.

i jeszcze jedno, jak robisz w miare kilometrow to bedzie to korzystan oferta pod wzgledek kosztow

Cytat:
2007-05-05 12:53:49, cashy pisze:
hehe, konkurencja na zonka dnia rosnie Jezeli masz na mysli czy dobrze sobie radzi ten silniczek, to tak 90 KM w zupełnosci wystarczy. Dwóch kolegów z klubu u mnie w miescie maja własnie taki i są zadowoleni.

z tego co ja tam widze to jest to zwykly 1.8d czyli 60km

Cytat:
2007-05-05 12:53:49, cashy pisze:
Jezeli masz na mysli czy dobrze sobie radzi ten silniczek, to tak 90 KM w zupełnosci wystarczy. Dwóch kolegów z klubu u mnie w miescie maja własnie taki i są zadowoleni.

Ale nie, to jest 1.8D tak zwana Sześćdziesiątka

Cytat:
2007-05-05 12:59:25, Asior pisze:
z tego co ja tam widze to jest to zwykly 1.8d czyli 60km

a faktycznie, nie przyuwazyłem moje spojrzenie przyciagnąl opis, bo to w koncu "Limuzyna" no i ten "AERBAG"

e tam marudzicie ... na trasie Wroclaw-Grotniki-Wroclaw RS2000 wypalil wachy za 200 pln a moj dieselek za 60 wiec zalezy do czego potrzebujesz ... a co do dynamiki to nie powala na kolana ale jak masz silnik w dobrym stanie to nie jest tragicznie