Elektryczne szybki w Essim

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiec tak. Chcialbym sobie takowe zafundowac oczywsicie tylko z przodu. Moze mi ktos powiedziec ile kosztują najlepiej oryginalne bo wiem ze zaminiki sa wielkie(przyciski znaczy sie). Wie ktoś czy jest to skomplikowane zamontowanie a jeżeli za skomplikowne dla laika to ile w servisie by wzieli za takie cudo .

podnosniki od 100zl/szt + wiazka z 40zl + przyciski od 40zl + przekaznik 5-10zl.

wszystko mozesz taniej dorwac ja na allegro wyrwalem podnosniki za 160 komplet

montaz to zdjecie tapicerki, rozwiercenie 6 nitow.
potem zakladasz el., nitujesz 4 nity i krecisz 3 sruby.
potem kabelki ciagniesz, przekaznik, bezpiecznik i hula
sprawdz sobie pod zaslepka ktora masz zamiast przyciskow czy masz 2 kostki do podpiecia przyciskow, jesli tak to robota banalna bo masz instalacje
jesli nie to gorzej bo trza polozyc kabelki ;/

Cytat:
2007-03-04 15:49:44, polityk pisze:
podnosniki od 100zl/szt + wiazka z 40zl + przyciski od 40zl + przekaznik 5-10zl. wszystko mozesz taniej dorwac ja na allegro wyrwalem podnosniki za 160 komplet montaz to zdjecie tapicerki, rozwiercenie 6 nitow. potem zakladasz el., nitujesz 4 nity i krecisz 3 sruby. potem kabelki ciagniesz, przekaznik, bezpiecznik i hula sprawdz sobie pod zaslepka ktora masz zamiast przyciskow czy masz 2 kostki do podpiecia przyciskow, jesli tak to robota banalna bo masz instalacje jesli nie to gorzej bo trza polozyc kabelki ;/

Przy zakupie el. podnośników trzeba pamiętać aby kupić właściwe -inne są do 3D a inne do 5D

Może ktoś wie, czy podnośniki szyb z kombi MK7 pasują do MK7 3D? Bo wg mnie drzwi w kombi są takie same/podobne jak w 5d i nic z tego nie będzie, co innego pisze sprzedający.

Cytat:
2007-04-29 21:58:44, jerico pisze:
Może ktoś wie, czy podnośniki szyb z kombi MK7 pasują do MK7 3D? Bo wg mnie drzwi w kombi są takie same/podobne jak w 5d i nic z tego nie będzie, co innego pisze sprzedający.

nie. Z kombi nie bedzie pasowało do 3d...