Hehe dzieki chlopaki za odpowiedzi, z tego co wyczytałem to bak ma 41L. Gdy ja brałem miala benzyny na rezerwie, zatankowałem w łodzi do pełna za 150zł ta litr kosztuje 4,23zł a u mnie w szczecinie 4,40zł wiec postanowiłem zatankowac 2 kanistry po 5l no i efekt koncowy jest taki ze przejechałem niemal 600km w trasie rezerwa dopiero zaczyna czasem mrugac i w bagazniku mam jeszcze 10l wiec w trasie kolo 6l mi spala. Mysle ze to dobry wynik co?? Aha jak jechałem starałem sie zeby ten wskaznik od spalania paliwa nie przekroczył zoltego pola. 70-100 km/h czasem 120km/h Przy 100km/h jest ostre bicie wiec musze koła wywazyc.
Z tego co mi mowili rozrzad byl wymieniany 95r a ostatnia zmiana olejui filtrow 98r samochod od 06r stał w garazu, stan licznika 95tys km przy roczniku 90r. Rdzy niemal w ogole. Silnik zrow, zero wyciekow, w ogle nawet najmniejszej kropelki potu.
Za 900zł Dobry interes??
Do naprawy/wymiany:
Rozrzad
Spryskiwacze not working wie ktos cos o tym?? Silnik nie pracuje
lekko pukniety bok z przodu nad natkolem, bedzie klepanko
jak w miescie wezmie mi 10l to wymienie gaznik
wycieraczki do szyb
filtry
I to chyba wszystko.
Plusy to: 4 miesieczny akumulator, regenerowany alternator
dobre swiatła, plastiki nie trzeszcza, dobrze sie prowadzi, świeżę sprzeglo, Elektryka ok!
Ten rozrzad bedzie dobry do mojej sliczniej??[ wiadomość edytowana przez: MYSHA dnia 2008-03-30 23:48:54 ]