Cari e kopie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
po jezdzie kiedy wysiadam z auta po dotknieciu drzwi czuje jak delikatnie kopie prad.co moze byc przyczyna tego zjawiska??przewody wysokiego napiecia??z gory dzieki za sugestie

Powodem jest pocieranie dupskiem po siedzeniu,oraz sprzyjajaca pogoda

Prosta sprawa, ja suwając dupskiem przy wysiadaniu trzymam się zaczepu od zamka drzwi
A może po prostu kopnij Ty ją też, niech wie że to niemiłe i może przestanie ?
Pozdro.

W takim razie ja polecam wetrzeć trochę płynu do płukania tkanin w tapicerkę.

Cytat:
2007-05-18 09:26:49, Perzan pisze:
Prosta sprawa, ja suwając dupskiem przy wysiadaniu trzymam się zaczepu od zamka drzwi A może po prostu kopnij Ty ją też, niech wie że to niemiłe i może przestanie ? Pozdro.

No ja po wypiciu nie siadam po prostu za kierownice

Cytat:
2007-05-18 02:01:08, jero78 pisze:
po jezdzie kiedy wysiadam z auta po dotknieciu drzwi czuje jak delikatnie kopie prad.co moze byc przyczyna tego zjawiska??przewody wysokiego napiecia??z gory dzieki za sugestie

Też tak mam. Kiedyś pytałem o to przy okazji elektryka i tak jak teraz Bigelektron mówił że to właśnie kwestia pogody.

Ja też tak mam, moja Rollka też kopie i to czasem porządnie :> ale nie będę siedzieć na fotelu jak na stołku więc siłą rzeczy pewnie nic się w tej kwestii nie zmieni

kiedys pamietam, jeszcze w erze duzych fiatow byly takie paski antystatyczne - gumowe, z drucikami w srodku, ktore przykrecalo sie do nadwozia i ciagnely sie po ziemii. Kazdy taksowkarz i picant samochodu musial taki miec nie wiem czy sluzyly bardziej do odprowadzania ladunkow elektrycznych czy do szpanu

Cytat:
2007-05-18 20:20:47, gr1oszek pisze:
kiedys pamietam, jeszcze w erze duzych fiatow byly takie paski antystatyczne - gumowe, z drucikami w srodku, ktore przykrecalo sie do nadwozia i ciagnely sie po ziemii. Kazdy taksowkarz i picant samochodu musial taki miec nie wiem czy sluzyly bardziej do odprowadzania ladunkow elektrycznych czy do szpanu

mialem to kiedys w Fiescie to bardzo oslabia kopanie do lekkiego mrowienia,pod warunkiem ze nie zardzewieje polaczenie z blacha.Zalozylem to po tym jak wyrznalem z lokcia w krawedz dachu i powstal wgniot...tak ze kopala solidnie.