| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MRWTDi Sympatyk FEFK astra Podlasie | 2007-05-07 20:20:00 moze przy okazji jakąś sciezke zlutoewałeś
a wskazówka idzie na max jak włączysz switła czy bez wzgledu na to? |
arti31 Sympatyk FEFK Peugeot 407 Inowrocław | 2007-05-07 20:24:11 dokładnie
Zobacz tylko czy nie kapnęła gdzies cyna |
Kamil_K Sympatyk FEFK Alfa 147 Rogów k/Koluszek | 2007-05-07 20:54:50 a czy wskazowke od poziomu paliwa i od temperatury mozna zdjac tak normanie, zalozyc tarcze nowe i potem wskazowki wlazyc w to samo miejsce, czy jest taki sam problem jak z pzredkosciomierzem ze tzreba potem cos ustawiac ???? |
pytlar Sympatyk FEFK Chrysler Aspen Prabuty | 2007-05-07 21:13:01 ja mialem tak samo u siebie:] a poradzilem sobie po prostu tak, ze wlaczylem zaplon i wskazowka poszla na maxa, wiec jak juz doszla sobie do gory to ja wyciagnelem i wcisnelem jeszcze raz tam gdzie powinna byc, a ta dalej swoje robila... za 3 razem sie udalo i sie uspokoila:] nie wiem czemu sie tak zrobilo ale pozniej bylo juz normalnie:] |
pytlar Sympatyk FEFK Chrysler Aspen Prabuty | 2007-05-07 23:42:43 no u mnie pozniej wszystko bylo w porzadku... a powodem moglo byc moze to ze cos tam silniczek we wskazniku od poziomu paliwa sie przestawil jak nie mial obciazenia w postaci wskazowki... cholera go wie, wazne ze po moim zabiegu powrocilo do normu:] zreszta i tak nie masz nic do stracenia:] |