No wlasnie jestem po operacji rozbierania drzwi...
Tak jak myslalem: z 1 linki powstały 2:/ Papierki wywaliłem, , miałem juz tam kołek jakiś wstawić bo linka sie pokiełbasiła na szpulce. Ale udało mi się ja wyciagnac, skrocić o poszarpane częśći i silnik zaczał jakoś ja nawijac, tym sposobem zamknalem szybe szczelnie

(całość operacji dkonana pod blokiem mająć do dyspozycji śrubokręt tylko). Zablokowałem, zlozylem i teraz bede szukal linki na wzór jakiejs, chyba przyjdzie mi dorobić taką, mysle ze linka od gazu od jakiegos motocykla powinna zalatwic sprawe... Na allegro sa takie mechanizmy ale drzwi tylnich za 50 zeta. Wyslalem maile do kilku kolesi ktorzy maja cariny na czesci i wszyscy zgodnie odpisuja ze 150 zeta za używke!!! Tak to napewno sie nie dam, narazie mam klime wiec mam to gdzies

Tylko ze wybieram sie w wakacje do UK a tam z racji ruchu lewostronnego szyba prawa otwierana bedzie mi potrzebna wiec bede kombinowal przed wyjazdem.
A ogólnie to cała ta prowadnica to jest ustrojstwo dla mnie i tyle. Próbowałem sprawdzić ten ząb ale jakoś bez rozbierania wszystkiego to tam za dużo nie widziałem.
[ wiadomość edytowana przez: broker2004 dnia 2007-05-20 19:10:12 ]