Witam mam do zaproponowania waszemu klubowi zlot w Czechach
http://www.tuningparty.cz/pl_main.php
Mam taka propozycie zebysmy sie wszyscy razem wybrali na ten zlot. co wy na to??
| « Poprzedni | Nastpny » |
RobsonTCL Lubin | Witam mam do zaproponowania waszemu klubowi zlot w Czechach
http://www.tuningparty.cz/pl_main.php Mam taka propozycie zebysmy sie wszyscy razem wybrali na ten zlot. co wy na to?? |
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice | No jak by mnie chcieli przez granice przepuci, to czemu nie. A ile wjazd na ten zlot kosztuje |
RobsonTCL Lubin | juz mowie
Wjazd: Bez auta-30zl z autem-40zl piwo z beczki-3zl (bardzo slabe lepiej przywiezc se z polski) wiadome wlasne jedzenie, nocleg, chyba ze jeszcze sa wolne miejsca w hotelu |
RobsonTCL Lubin | To zrobcie liste kto mniej wiecej i z jakiej miejscowosci by jechal np:
1.Nick-Miejscowosc 2.Nick-Miejscowosc |
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice |
ale 40 z za kad wjedajc w aucie osob czy za auto |
RobsonTCL Lubin | Nie placi tylko kierowca auta a inne osoby jadace w aucie placa po 30zl |
RobsonTCL Lubin | A my juz cos myslicie nad tym zlotem? |
PATENT SQAD Sympatyk bordowe kombi Gogw | ja jade nie ma to tamo |
blejk28 kodzko | nie widze przeszkod zeby sie tu umowic i spotkac gdzie pod granic albo na granicy w samej Kudowie tylko prosze przedstawiac swoje propozycje. |
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice | To kto ze SQAD'u jedzie |
PATENT SQAD Sympatyk bordowe kombi Gogw | PATENT jedzie |
Cichy20 SQAD MEMBER Mazda RX-8 Goszcz |
Ja bym z wielka chci pojecha nie ukrywam ze chodzi mi to po gowie i kas ju na ten wyjazd zbieram!!!! Tylko rozrzd wymieni i mog lecie!!! A wie kto ile tam mniej wiecej km moe by z Olenicy??? |
Cichy20 SQAD MEMBER Mazda RX-8 Goszcz | Wedug moich oblicze to z Olenicy do Hradec Krlov jest mniej wicej od 188 do 192km gwnymi drogami (Wrocaw, Zbkowice lskie, Kodzko, Duszniki Zdrj, Kudowa Zdrj) a z Twardogry do 211km max!!! Moe kto zna dokadniejsza odlego!! |
PATENT SQAD Sympatyk bordowe kombi Gogw | Dziadka przepuszcza gorzej czy on przejedzie ![]() |
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice |
o to nie bj aby |
Tippo SQAD MEMBER A :-) T Stradomia | Ja nie wiem jak sie wyrobie czasowo ale powoli zaczynam uwzglednia ten zlot w moim kalendarzu.
Myslicie o dwu czy jednodniowym wypadzie ? |
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice | no mnie si wydaje, e jak ju jecha to na dwa dni. Ja raczej te bd chcia si wybra. |
Cichy20 SQAD MEMBER Mazda RX-8 Goszcz | Ja rwnie jad na dwa dni planuje w pitek wieczorem wyjecha!! |
| « Poprzedni | Nastpny » | |