Głośniki w Avensis Terra "99

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak można umieścić głośniki z tyłu, bo nie znalazłem na nie miejsca ani pod szybą ani w tylnych drzwiach.

ja w kombi mam na drzwiach
pozdrawiam

Najprostszą odpowiedź byłaby taka, jak dano Ci na pms'ie: w tylnich drzwiach bez problemu wstawisz głośniki.

1/ Czy zdejmowałeś zabudowę?
Jeżeli 1/ = Tak => Co zastałeś? Samą blachę???
Sam jestem ciekaw, czy terra różni się od sol również w kwestii tylnego nagłośnienia...

Jeżeli jednek 1/ = Nie => nie pozostaje nic innego jak poświęcić pół godziny i dostać się pod maskownicę.

Zawsze zostaje możliwość wywiercenia otworów w tylniej półce. W przypadku 1a nie bawiłbym się w dopasowywania, cięcie, wiercenie otworów w drzwiach, tylko puszczałbym instalację pod tylnią szybę. Możliwość wstawienia większych i bardziej wydajnych głośników...

BTW, nie stresuj się, że nie masz instalacji pod tylnie głośniki. Wielu producentów na tym oszczędza lub jak kto woli "daje możliwość zastosowania lepszych kabli"

Ten wątek idealnie trafia w moje potrzeby Naprawde jest aż tak źle? A ja tak sobie pomyślalem przykręcić coś do metalowego stelaża pod tylną półką... Na istalacje rozumiem nie mam co liczyć, którędy radzicie takową poprowadzić?

przy progu po prawej stronie czyli od pasażera masz tam plastiki do zdjęcia lub uchylenia i pod nie zapodajesz kabelki