| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
dragonslave Fiat 125p Ruda Śląska | 2007-06-18 07:38:11 Witam wszystkich
Mam do sprzedania mojego fiacika z 1986 roku. Jest w dosyć kiepskim stanie blacharskim, ale jeździ bez problemu. Przez ponad 3 lata odkąd nim jeżdże nie miałem problemów takich , by mi stanął na drodze.. Może się znajdzie ktoś kto odkupi go do ode mnie choćby z powodu kilku sprawnych części , bo szczerze mówiąc szkoda by mi go było oddać na złom..
Już piszę co jest nie tak, a co jest sprawne Z rzeczy na nie to tak: - Do wymiany w silniku pierścienie, bo troszeczke pluje olejem.. ale dosłownie troche - kawałek podłogi do wymiany z przodu + progi z obu stron, których prawie nie ma.. Niestety stan blacharski taki jest jaki jest, bo koleś który sprzedawał mi auto dobrze wszystko ukrył... - tylny pas jest do wymiany albo obspawania , bo jest dziura na około 6cm przy zamku z bagażnika - błotniki i nadkola z tyłu do wymiany.. - końcówka wydechu do wymiany - opony też już są w opłakanym stanie - hamulca recznego brak ... ale linka to wsumie 15 zł tylko
- tapicerka drzwi zniszczona TERAZ WYMIENIĘ RZECZY DOBRE są to tak: - hamulce (wymianiane w styczniu tarcze i płyn hamulcowy) - cała elektryka (oprócz wstecznego, ale to chyba żarówka do wymiany) - oprócz tych pierścieni to silnik jest w super stanie, bo Pali od kopa, chodzi równo na niskich i wysokich obrotach, nie kopci i wogóle fajnie chodzi. Silnk to 1.5 fiatowski jeszcze. - układ kierowniczy chodzi spoko - podsufitka, jak również 1 fotel i kanapa w super stanie
Z dobrych rzeczy blacharskich to wymienię tutaj, maskę, dach, i przednie nadkola bo rdza za nie sie nawet nie zabrała
Wsumie to by było na tyle Wszelkie pytania proszę na gg lub email (GG:3355524 , mail: grzegorzb83@o2.pl) Fajnie by było gdyby ktoś się zdecydował na kupno.. Cena oczywiście do negocjacji.. Poniżej prosze fotki,, Jak widać na fotkach nie wygląda najgożej... ale jak już zobaczyć z bliska to jest nieco gorzej
![]() |