| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biała | 2007-06-19 11:18:37 Niestety muszę sprzedać mojego seja :/
pojemność 1100, rok 1999 , drugi właściciel orginalny osobowy, a nie przerabiany z Vana Poniweważ cenie sobie niezawodność samochodu wymienione zostały: amortyzatory, pasek rozrządu + napinacz, pompa wody, szczęki, klocki tarcze hamulcowe, tarcze kotwiczne tył tulejki wahaczy, łożyska alternatora, szczotki + regulator napięcia, chłodnica, przewody hamulcowe, węże chłodnicy, korektory siły hamowania itp. czyli wszystko co psuje sie w sejach, cenie sobie niezawodność auta wiec cześć rzeczy wymieniałem profilaktycznie. Wisadać i jechać. Auto cały czas garażowane. Zadbane i czyściutkie. Używane delikatnie, do szaleństw mam seja rajdówke tym tylko robione trasy bo w rajdówce za głośno
Auto nigdy nie bite, jestem jego 2 właścicielem, kupiłem od starszego małżeństwa. Oczywiście krajowe, rocznik 1999. Jest to wersja z poduszką, elektrycznymi szybami, zderzakakmi w kolorze auta. Mysle ze 7,3tys to dobra cena jak na włożone częsci do samochodu. Samochód bardzo zadbany. Na lakierze troszke małych odprysków od kamyków i na tylnej klapie (ale to norma w sejach) jeszcze mała ryska z prawej strony po poprzednim właścicielu, ale to delikatna kosmetyka świadczy właściwie na korzyść, że nic nie było lakierowane. W komplecie radio JVC na CD + głośniki czasem coś się dzieje z wyświetlaczem, ale generalnie działa. Auto do obejrzenia w Bielsku-Białej od poniedziałku, ponieważ teraz pracuje do późna,naprawde polecam.
[ wiadomość edytowana przez: LoRd_S dnia 2007-06-19 11:19:29 ] |