Witajcie
Właściwie nigdy tego nie robię , ale do dzisiaj nie mogę wyjść z podziwu. Wybrałem się z rodzinką nad wodę ( OMESIĄ jak zawsze ) jestem już na drugim końcu miasta i nagle oślepia mnie blask kontrolki ładowania . Niby nic strasznego pasek strzelil ( może się zdarzyć najlepszemu

) no ale jak tu kontynuować podróż ?? Już widzę rozczarowanie w oczach rodzinki

, ale przypomniało mi się że nie opodal jest sklepik ( pewnie zamknięty niedziela !!!). Ostrożnie podjechałem wysiadłem ( zamknięty jak myślałem ....

, ale po chwili zauważono mnie . Wyszedł właściciel ( jak mniemam ) i od słowa do słowa samochód po 5 minutach stał na warsztacie ( rodzinka pod parasolami popijała kawę i colę , a po 15 minutach usterka została usunięta ( 15 zł

) Właściciel poinformował mnie ( a robił mi sam autko !!! że jest letnia promocja i tylko cena paska dlatego tylko tyle

KOSMOS nawet w snach coś takiego się nie śni tym bardziej że była to niedziela . Dlatego jeżeli będziecie w okolicach Gorzowa Wlkp. to POLECAM GORĄCO SKLEP "ACR RYMSZA" w Gorzowie na Kobylogórskiej . Tanio , solidnie i szybko , nawet znalazłem ich namiary w internecie
http://www.autoczesci-rymsza.com/ Sklep i Warsztat jak z innej bajki Tyle lat tu mieszkam , a nigdy tam nie byłem

( Jednak idziemy do Europy

. Zresztą już umowiłem się na wymianę amorków ( Uwierzycie za frajer tylko cena części koło 200 zł za sztukę przód ma się ten urok osobisty

)
Polecam Pozdrawiam
Edmund Dantes