| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
zadi F&F Sympatyk 125p i 126p Kraków | 2007-07-12 23:58:06 Jest do sprzedania czerwony fiat 125p z 1988 roku w stanie -bdb, stoi w Zabierzowie na szrocie (jadąc od pasternika przed skrzyzowaniem na balice (ul. Kmity) po lewej stronie). pewnie jakbym nie nabył pare tyg. temu fiata to bym go łyknął,ale w tej stytuacji daje znać wam, bo autko jest naprawdę ładne i zadbane, szkoda żeby poszedł na żyletki. fiacik ma padnięte sprzęgło i to chyba tyle z jego wad, co prawda nie wiem o nim wszystkiego, silnika nie słyszałem, ale jest na chodzie, lewy próg lekko zgnity zaraz przy kole, ale to pikuś. autko ma jeszcze orginalną folie na wykładzinie, ładne fotele, w środku czysto. ktoś naprawę o niego dbał. lakier bardzo ładny, oprócz tego progu to chyba nie ma nic wiecej, trzeba by mu się lepiej przyjżeć, ale jest godny polecenia. Skrzynia piątka. Z tego co gadałem z kolesiem, to chce za niego 800 zł, ale mysle ze cena jest jeszcze do ugadania. zdjęć niestety nie mam, może zrobie jutro. jesli ktoś z was chciałby go wziąć w całości to radze się szybko decydować, bo do mojego potrzebuję pare gratów. ale jeśli ktoś bedzie nim jeszcze jeździł i cieszył nim to zrezygnuję z tych zerzaków, lamp, i daszków przeciwsłonecznych . jakby co to dzwoncie do mnie (503369909)niedaleko pracuje w warsztacie, takze moze uda sie zalatwić hol na kanał i mały przegląd w promocyjnej cenie . pozdrawiam
[ wiadomość edytowana przez: zadi dnia 2007-07-13 00:00:10 ] |