Mechanizm do szyby od strony kierowcy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, pasjonatów w tem i uwdziesz LADZIARZY też już cieszę się z NIVKI i to bardzo bardzo , mam pytanie czy ktoś z was zakładał w NIVASTACH mechanizm do zamykania szyby i jeśli tak to czy przypadkiem nie ma gdzieś do sprzedania całego mechanizmu u mnie jest problem taki że jak kupiłem NIVE 1.7I 96r poprzedni właściciel miał tyle energii że linka przecieła kołoworotek na którym linka się zawija muszę coś wykombinować pytałem się o ceny w paru warszawskich sklepach ale cały mechanizm to koszt ok 50 zeta czy aby nie za drogo ?

Spróbuj kupić od Dużego fiata lub poldka starego, były takie same jak w Ładzie o ile dobrze pametam.
Pozdrawiam

eee chyba jednak inny

proponuje mechanizm nowy, z Toljatti - AvtoVaz lub zamienniki z fabryk produkujecych dla Vaza.

Bartek.R@avtotex.com

NO NIESTETY ZNALAZŁEM KOŁOWROTEK
a raczej kupiłem jest taki fajny sklep niedaleko
Jana III Sobieskiego 78 tam gdzie PAN Januszewski prowadzi serwis
zaraz po drugiej stronie ulicy ale kołowrotek jest większy i nie wiem czy da radę go zamontować bo urwał się na samej górze przy szybie odpowiedzialny jest za zamykanie szyby ...będzie trzeba nitować chyba bo żadne kombinacje że śrubami nie wchodzą w gre

a tak poza tym niedawno przejechałem moją NIVIASTĄ część UKRAINY I jakby nie było była prawie u siebie w domu tyle rodzeństwa nigdzie nie ma
teraz wyprawa do Rumunii