MotoNews.pl

[OFF TOPIC] WEZWANIE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W związku z rozpoczynającym się okresem "ogórkowym"
mam przyjemność zawczasu przedstawić Szanownym Kolegom niniejsze WEZWANIE:

Nonono - życzę Wszystkiego Najlepszego.

O panie! Ja tez wszystkiego najlepszego zycze Wam! Kurde no! Postaram sie tam byc.

No nie

czy wyście wszyscy oszaleli w tym roku który to już z rzędu ślub ?

a na poważnie Maćku - moje GRATULACJE i powodzenia na Nowej Drodze Życia

Szczere gratulacje! Co by Wam się

Wszystkiego Najlepszego

najlepszego
spadam kanta składac, moze sie uda stawic wisniowym padłem

Wszystkiego Najlepszego!!!
PS - to wezwanie jest zajebiste!

wszystkiego najlepszego

Ha! Dziękuję wszystkim za gratulacje i słowa otuchy
Przygotowania są w trakcie, w zasadzie większość już jest załatwiona. Nadal trwają spory odnośnie przystrojenia Fiata na tą okoliczność - ja jestem za wersją soft a'la fabryczny wygląd, Ada trochę mniej

niezależnie jak przystroicie fiata, wszystkiego naj co sobie wymyślicie-najlepszejszego

Ode mnie tez Wszystkiego Najlepszego !! Mam nadzieję że do 25 sierpnia uda mi się dogadać z MRem i będę mógl przyjechać Pozdrawiam

Również przyłążczam się do życzeń !!!! Wszystkiego naj.... , naj... i jeszcze raz dużo dzieci....

Barbe i Keen składają najserdeczniejsze życzenia i gratulacje!!~!

Zdrowia Szczęścia [i rozsądku] w każdym koncie po dzieciątku.

Jeszcze raz serdecznie dziękuję za słowa otuchy
Mając na uwadze fakt, iż deadline zbliża sie nie uchronnie, a przy okazji mam nadzieję, że ktoś z szanownych kolegów odprowadzi mnie w tą ostatnią drogę, używając przy tym świateł drogowych oraz klaksonów fabrycznych - to bardzo proszę o zgłoszenia w temacie planu dojazdu do świątyni w Bytomiu Zważając na ochronę praw autorskich wszelakich serwisów "mapowych" nie zamieszczę tu mapki, lecz dysponuję względnymi planami dojazdu od strony Gliwic, Katowic i Będzina, które prześlę za pomocą e-mail.
Ja osobiście wyruszam z Rybnika w okolicach godziny 9 - 9:30, także jeśli ktoś chciałby się podłączyć i stworzyć kondukt.....yyy kolumnę to zapraszam!

Serdecznie wam gratuluje i ubolewam tylko że przebywam za granicą bo napewno bym się stawił. A życzenia takie prawdziwe złoże osobiście Pozdrawiam

Ekipa w składzie: Wydzia, Julo, Kenłut i Kajtek melduje, że Macioba już nie jest kawalerem
Byliśmy, zobaczyliśmy, życzenia złożyliśmy, wódkę dostaliśmy, wróciliśmy do domku

Tak jest, przybyli, zobaczyli, dostali
Wielkie dzięki za wsparcie w tych ważnych chwilach!