[S] Toyote Carine II 2,0l 16v rok.prod1990

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich!
Z wielkim żalem mam zamiar sprzedac swoją Toyke, jestem teraz w kraju, ale przez długi czas będę przebywał poza jego granicami i to jest główny powód jego sprzedaży.
Samochód ten to Toyota carina II z 1990 roku, silnik typu 3sfe, bardzo dobre serce tego pojazdu i praktycznie nie do zajechania. Jego pojemnośc to 1998cm3, nie jestem pewny ale chyba około 130km, bez wycieków i awarii. Samochód posiada el. szyby (wszystkie4), instalacja gazowa, alarm. Mechanika w dobrym stanie, zmieniony pasek rozrządu, olej i filtr oleju, lewy wachacz , naprawione chamólce tył+nowe linki. Wszystkie dokumenty napraw przeprowadzonych przeze mnieJedynie to blacharka jest do poprawek ale tylko lewa strona. Miałem małą stłóczke z bandą na drodze expresowej, ale uszkodzenia są powierzchowne. Nie wymago to naprawy, chodzi tylko o estetykę. Uważam że samochód jest godny uwagi i jego kupna, ja z niego jestem bardzo zadowolony. Samochód pali w mieście na 100km( benzyna 9l/gaz11l),trasa(benzyna 7l/gaz9l). Jak na te osiągi przyspieszenie jest to naprawde dobry wynik, przypominam że samochód od strony mechanicznej nie wymaga rzadnych nakładów finansowych. Jest to rodzynek bo mało jest tych modeli z takim silnikiem i w tak dobrej kondycji jak ten samochód. Kupiłem to auto od wuja, a on 10 lat temu sprowadził je z Niemiec, wszystko mogę potwierdzic. Jest to dobre auto rodzinne, które długo jeszcze sprawi wiele radości z jazdy. Nadmienię jeszcze że auto bardzo dobrze się prowadzi, a przyspiesza jak marzenie. Jezdziłem niedawno oplem vectra z 1998r 1.6l, i tak naprawde to Toyota bije ją 100razy.
Gorąco polecam, to auto fanowi Toyot i oddam je w dobre ręce. Niestety z żalem się z tym autem będę rozstawał. Cena to 4000tys zł. do negocjacji. Niestety nie mam zdjęc. Wrazie jakiś pytań proszę dzwonic Artur z Katowic tel.503644914. Oferta ważna do 20 września, ponieważ wtedy wyjerzdżam. Dodatkowe info. 2,0 GLI
P.s. niestety nie mam ciągłego dostępu do internetu, więc proszę o kontakt telefoniczny. Pozdrawiam wszystkich fanów Toyot

[ wiadomość edytowana przez: a_jax dnia 2007-09-07 14:43:23 ]

[ wiadomość edytowana przez: madzia_83 dnia 2007-09-20 21:02:33 ]