| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kleeb TOYOTA DRIVER Carina E Legionowo | 2009-05-01 13:47:32 Witam
Pierwsze pytanie dotyczy tylnej szyby. Siedzi na uszczelkach czy jest wklejana?? Jak na uszczelkach to jak zacząć wyciąganie?? Drugie pytanie. Jak zahamuje trochę mocniej to pojawia mi sie kontrolka wykrzyknika w kółeczku. Ta sam kontrolka pokazuje mi sie jak zredukuje bieg i hamuje silnikiem, przy wyzszych obrotach. Ktoś wie co to moze byc?? Dodam ze nie swieci sie ona ciagle, tylko przy mocniejszym hamowaniu. Przy nomalnym w ogole sie nie pojawia. Takze nie pojawia sie przy hamowaniu silnikiem od 3 tysi dół. Dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam |
piasek101 Piaski | 2009-05-01 14:18:36 Kontrolka (chyba - bo nigdy mi się nie zapaliła - pomijam moment przed uruchomieniem silnika) wskazuje zbyt małą ilość płynu hamulcowego - uzupełnić. |
kleeb TOYOTA DRIVER Carina E Legionowo | 2009-05-03 13:13:24 to mam sprawdzic klocki z przodu i bebny z tylu?? jaki tu sie leje plyn w carince?? dot 3 czy 4??
plynu mam mniej wiecej na minimum. dzieki za odpowiedzi. pozdrawiam. |
kleeb TOYOTA DRIVER Carina E Legionowo | 2009-05-07 00:24:58 dolalem dot3 i kontrolka znikla. zobacze czy bedzie duzo ubywac. jak tak tzn ze mam gdzies wyciek.
pozdrawiam |
Pigletto TOYOTA DRIVER V50 Orzesze | 2009-05-08 18:54:35 Też tak miałem z tą kontrolką i po sprawdzeniu okazało się że hamowałem już prawie okładziną klocka hamulcowego wiec zrób jak radzi piasek101 i sprawdź te klocki ![]() |