| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
pablo170 katowice | 2007-09-24 20:04:48 Witam dziś sprzedaje moją perełke jest to swap maluszka na silniku 1.0 pochodzącym z fiata uno jest to jednostka na monowtrysku z roku 97 przejechana ma niecałe 75tys km. Moim marzeniem było posiadanie fiata który nie będzie zawali drogą bezie sprawnie przyśpieszał i się poruszał dlatego też po ponad roku planowania zbudowałem swojego maluszka. przygotowania do budowy ruszyły już w zeszłym roku mianowicie wymienione zestały progi na nowe jak i nadkola wewnętrzne z przodu, właściwa inwestycja ruszyła w styczniu tego roku trwała do maja. wszystko poskładane pod siebie czyli dokładnie. chłodnica z przodu przewody idą koło tunelu ze strony pasażera. założona nagrzewnica z bisa. całość w maju dostała opinie rzeczoznawcy( w opini jest wzmianka o tarczówkach aktualnie ich niema ale legalnie można założyć) następnie przeszedł rozszerzony przegląd za pierwszym razem. więc całość zarejestrowana i legalnie może się poruszać po drogach ma przegląd do maja lub czerwca 2008. oc również jest. wyposażenie dodatkowe to -centralny zamek -autoalarm (nie wyje bo nie podłączona syrena jest ale można podłączyć bo jest na miejscu już) - funkcja odpalania z pilota (chyba działa bo dawno tego nie używałem ) -licznik od ccs (obrotek jeszcze nie podłączony) -roleta na tylniej szybie -zagłówki z tyłu -uchylne szyby -lusterka z manty -tył nawe oponki 170/50/13 yokohama przód seria - do całości dokładam komplet felg 13 komplet 12 +zimówki oraz drobne częsci jak zabieraki gałki itp. Auto używam na codzień do pracy lecz muszę sprzedać gdzyż od tygodnia jestem właścicielem vento i nie jestem w stanie utrzymać obu samochodów tym bardziej że chyba każdy wie ile jest wydatków z nowym autem(rejestracje oc ac itp) auto nie jest bez wad są małe ale są: -troche zniszczony lakier podczas budowy ale nadal ładnie się prezentuje -samochód nie odpala z kluczyka tzn cewka już jest do niczego i daje słabą iskre, ale na pych odpala bez problemu (nawet czasami z kluczyka chwyci) wiec do wymiany jest cewka oraz czujnik temperatury na kolektorze ssącym. smaochodem normalnie jezdze do pracy więc wszystko chodz bez problemów. koszt wyżej wymienionej usterki to max 100 i jestem to w stanie zrobić osobie która zdecyduje się na kupno malca(pewnie można by pomyśleć że jak to tylko to zepsute to dlaczego tego już dawno nie zrobił tylko go dziennie pcha odpowiedz bardzo prosta brak kasy tym bardziej jak nowe auto nie ma jeszcze pełnego pakietu ubezpieczena) maluszek ciągle jest garażowany i był każdą zime poprzedni właściciel również go garazował dlatego stan blacharski oceniam na db+ jak na swoje latka. cena to 2000 do negocjacji koszt budowy to ponad 3500( części prace spawalnicze i urzędasy) mam nadzieje że trafi w dobre ręce i zostanie w końcu ukończony w 100% kontakt ze mną to 517452369 lub gg2786889 oraz @ pablo170@interia.pl autem tym bez problemu i bez usterkowo dojechałem w 2005 na miedzynarodowy zlot we zvoleniu po wcześniejszym ustaleniu(ponieważ pracuje) można oglądać malca spalanie od 6 w góre zależy od jazdy i co do pytań czy cena jest ostateczna to niema ceny ostatecznej kilka fotek znajduje się pod linkiem aktualnie malec się nie zmienił z wyglądu
http://www.terytorium126p.pl/forum/moja-perelka-fire-t990.html |
pablo170 katowice | 2007-09-30 20:13:23 up |