| « Poprzedni | Nastpny » |
smagi SQAD Sympatyk Audi A3 TDi Olenica | Szukam jakiegos zakladu zajmujacego sie piaskowaniem, potrzebuje wypiaskowac felgi - we Wrocku oczywiscie, jakby ktos cos wiedzial to bede wdzieczny ![]() |
bauer SQAD Sympatyk Wroclaw | na rakowej kiedys piaskowali |
rafffik SQAD Friend Alfa Romeo 156SW Wroclaw | A jest moze mozliwosc uzupelniania uszczerbkow?? Chodzi mi o pozostalosci po np kraweznikach |
versus Dress Czyciciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocaw | Ja tez chce zregenerowac moje brzydkie felgi ale tanim kosztem. Piaskowanie to chyba droga przyjemnosc? |
StyQ SQAD Sympatyk BMW E39 530 Trzebnica | jakie ptorej roku temu kolega piaskowa felgi do Poloneza za 20 z/szt |
bauer SQAD Sympatyk Wroclaw | ale chyba nie chcecie piaskowac alu ? |
rafffik SQAD Friend Alfa Romeo 156SW Wroclaw | Mnie bardziej interesuje wypelnienie wglebien i wiekszych uszczerbkow powstalych od naszych kraweznikow. Dzwonilem do takiej firmy M&M i odebrala kobieta po czym powiedziala ze narazie nie robia tego. Dopiero za miesiac. Jak sie zapytalem o cene to tez nie potrafila odpowiedziec. |
rafffik SQAD Friend Alfa Romeo 156SW Wroclaw | Jechalem wczoraj Krakowska i tam jest firma latex. Oni regeneruja felgi tzn w miejsce dziury nadlewaja spaw. Cena za 1cm to 15zl + trzeba jeszcze szlifowac. Powiedzieli tez ze jesli sa nie duze rysy to wystarczy tylko zeszlifowac. |
rogacek VW Ogrek/vw garbus/ ... wrocek | piaskowanie i szkiekowanie robi firma spoko na ulicy ziemniaczanej, brochw. jak alusy to tylko tam |
| « Poprzedni | Nastpny » | |