Troche części za free.Zajrzyj!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!We wrocławiu zlikwidowali jakisczas temu Auto-Szrot niewiele tam zostało a to co zostalo ,albo jest rozwalone albo za jakis czas bedzie zniszczone.Zostały tam głównie szyby przendie ,tlynie boczne,szyberdachy nei tlyko do poldka.Ale poldek i fiaty tam górują.JEst ejszcze kilka ładnych szyb i szyberdachów uniwersalnych.Ja sobie stamtad wziąłem 4przednie szyby.tlynie lampy do borewicza,cały przendi grill z lampami do borewicza,,lusterka Cromodora,szybe tylnią.I ilka brązowych szyb od Golfa I.Szkoda zeby ta reszta szyb poszła na marne.Kto jest z okolic Wrocka niech sobie podjedzie i weźmie co mu tam pasuje.Gadałem z włascicielem terenu powiedział że mozan sobie wziąść jak sie coś chce bo własciciel szrotu juzz tego zrezygnował.Znajduje się to na skrzyżowaniu jakby ulicy kamiennej ze ślęzną.pierwszy skręt w prawo za skrzyżowaniem jadac do Dworca Gł.Jest to obok zakładu gdzie spwają chłodnice.Pozdro

Hej, a dalbys rade zalatwic jakis szyberdach do poloneza w znosnym stanie, pokrylbym oczywiscie koszty wysylki i odwdzieczyl sie odpowiednio?