sprzedam w dobre łapska

T4 2,4D, rocznik 92, przeszklony, długi, niski, buda w bdb stanie, silnik tez przebieg REALNY 365kkm, odpala pieknie, pali 8-10 litrow - trasa 8-9 zaleznie od nogi, miasto do 10, raz zrobilem po miescie niecale 8

w srodku wersja podstawowa, zadbane wnetrze, miejsce na 6 osob plus ponad 2 metry pow. bagazowej, z tylu klapa podnoszona, swiezo zmienione kolo pasowe dwumasowe (oryginał za 700zł z serwisu, jest faktura) pompa wtryskowa po regulacji i uszczelnieniu nowa chlodnica+plyn (rok gwarancji jest) nowe klocki przod w pelni sprawna elektryka, nawiewy itd (np. wskazniki na desce

) jakies tam radio jest+ 4 pozadne glosniki (blaupunkt) nowa przednia szyba z paskiem przyciemniajacym (dostala poprzednia kamyczkiem): silnika ani nic nie myję, nie picuję -> nie mam zamiaru nic ukrywac olej polsyntetyk jezdzi, wszystkie mat. eksploatacyjne zmieniane na biezaco (olej ma cos 4kkm, filtry tez pozmieniane) auto bylo cale malowane, wszystkie blachy oryginalne kolor niebieski, ciemne szyby do zrobienia: hydraulike by wypadalo swoznie gorne przod serwisowany wlasnorecznie by Nikusss

sprzedajemy bo potrzeba wiekszego (ojciec namierzyl fajnego sprintera... gdyby nie to to by zostal) 2kpl kol sa do niego i cos tam jeszcze w gratisie po niedzieli beda dokladne fotki, teraz tylko jedna
wiecej info na prv:
607 338 674 -> Tato-> Andrzej
gg - 574646
ja (serwisuję go itd) -> 605083203
cena: 16 000zł - nie dajcie sie nabrac na tanie busy na allegro

szukalismy ponad 2 miesiace, ogladajac w tym czasie mase "pieknych, bezwypadkowych itd" mam ksiazke serwisowa, sa rozne naklejki swiadczace o przebiegu itp. samochod jezdzil w niemczech do 2004 roku w firmie obslugujacej oznakowanie autostrad bodaj... dla zainteresowanych podam VIN
[ wiadomość edytowana przez: nikusss dnia 2007-12-07 17:26:21 ]